Pisateljici Nini Kosmač je zoprno telovaditi ali se sprehajati v zimskih mesecih. Nina pravi, da se zaveda, da pomanjkanje gibanja škoduje zdravju in počutju ter da je športna aktivnost preventiva in kurativa za mnoge bolezni.

Telovadnica Number One Fitnes ( N1 Fitnes Bled) se nahaja v prostorih Ledene dvorane in ima veliko obiskovalcev. Lastnik Rok ima poleg telovadnice tudi ogrevan prostor, poln ogledal, uteži, trakov, žog in drugih pripomočkov, kjer se lahko izvajajo vse vrste športnih in plesnih dejavnosti. Rok je odstopil zastonj uporabo telovadnega prostora dvakrat tedensko skozi zimo pisateljici Kosmač. Nina pa bo eno – urno uporabo prostora v telovadnici omogočila večjim ljubiteljem športa od nje same.

N1 Fitnes Bled je namenjen vsem generacijam, od najmlajših do najstarejših. Omogoča vadbo tako rekreativcem, kot vrhunskim športnikom (kot dopolnilni trening) ter je primerno mesto tudi za rehabilitacijsko vadbo. Namenjen je ljudem, ki se zavedajo pomembnosti zdravega življenjskega sloga, ki želijo v svoje življenje vnesti zdravo prehrano, rekreacijo in pozitiven odnos do sebe in drugih.

Ob prvem obisku se gostom in novim obiskovalcem fitnes centra po želji pokaže, kako se uporabljajo naprave ter kakšna je pravilna izvedba vaj. Tako je kvaliteta vadbe lahko še boljša.

Za zaključek pa je hvaležna pisateljica povedala, da se strinja z lastnikom telovadnice, ki pravi da, je : »zadovoljstvo s samim seboj je ključni pogoj za srečno in kvalitetno življenje ,zato je N1 Fitnes Bled tu, da vsem omogoči zdrav način življenja s poudarkom na rekreaciji in zdravi prehrani, sprostitvi in druženju«.

VIR: Nina Kosmač