HONOR-jev nov najtanjši preklopni telefon na svetu HONOR Magic V2, ki so ga za evropski trg premierno predstavili prejšnji teden v nemškem Leipzigu, je s 1. februarjem na prodaj tudi pri nas.

[Ljubljana, 2. februar 2024] HONOR-jev nov najtanjši preklopni telefon na svetu HONOR Magic V2, ki so ga za evropski trg premierno predstavili prejšnji teden v nemškem Leipzigu, je s 1. februarjem na prodaj tudi pri nas. Po priporočeni maloprodajni ceni 1999 evrov je na voljo pri vseh večjih mobilnih operaterjih A1, Telekom in Telemach v črni barvi PU in oblečen v vegansko usnje. Kupci telefona ob nakupu vse do razprodaje zalog prejmejo tudi tablico HONOR Pad X9 in pametno uro HONOR Watch 4.




Kamera, ki premika meje


HONOR Magic V2 ima nastavitev trojne zadnje kamere, ki vključuje glavno kamero s 50 MP (f/1,9), ultra širokokotno kamero s 50 MP (f/2,0) in teleobjektivno kamero z 20 MP (f/2,4). Dvojna sprednja kamera ima dve 16 MP kameri (f/2.2). Nov preklopnik podpira tudi vodilno tehnologijo zatemnitve 3840 Hz PWM1, ki zmanjša obremenitev oči in zagotavlja udobno gledanje tudi med daljšo uporabo.


Programska inovacija, ki dviguje uporabniško izkušnjo na novo raven. Vrhunske tehnološke zmogljivosti pametnega telefona na novo definirajo interakcijo, zaradi česar so videokonference, predvajanje glasbe in fotografiranje bolj intuitivni kot kdaj koli prej.


HONOR Magic V2
obljublja neprimerljivo boljšo izkušnjo brskanja in kristalno čisto sliko video klica, kar uporabnikom zagotavlja produktivnost. Poleg tega uvedba Dual Tasking Efficiency, ki jo omogoča navpično razdeljen zaslon, spremeni večopravilnost v lahkotno dejavnost, ki uporabnikom omogoča, da opravljajo delo in uživajo v prostem času hkrati.






Po dveh letih razvoja z več kot 210 tehnološkimi preboji


Po dveh letih razvoja telefon HONOR Magic V2 vključuje več kot 210 tehnoloških prebojev, kot so ultra tanka baterija, hladilni sistem, tečaji, priključek Type-C, zaslon, zvočnik itd. HONOR Magic V2 je najtanjši preklopi pametni telefon glede na notranjost, in tehta le 231 g, zložen pa le 9,9 mm2. Poleg tega naprava vsebuje tudi novo generacijo silicijevo-ogljične dvojne baterije s povprečno debelino le 2,72 mm, ki dosega visoko kapaciteto do 5000 mAh3 v prostoru tankega in lahkega zložljivega paradnega ohišja.


Za dodatne informacije pojdite na spletno mesto HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/.

_________

1 HONOR Magic V2 je opremljen s 3840-Hz tehnologijo zatemnitve zaslona PWM, ki ima potrdilo TÜV Rheinland, da je brez utripanja, in dosega stopnjo zatemnjevanja brez tveganja. Standard preskušanja utripanja za potrdilo, ki ga izda organizacija TÜV Rheinland, se nanaša na standard IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) Std 1789-2015 za definicijo korelacije med ravnjo tveganja za utripanje in frekvenco utripanja: ko je hitrost zatemnjevanja večja od 3125 Hz, doseže raven nevarnosti brez utripanja.
2 Podatki iz laboratorija HONOR
3 Običajna zmogljivost baterije je 5000 mAh, nazivna zmogljivost pa 4900 mAh.


Družbena omrežja HONOR Slovenija

Globalna družbena omrežja HONOR


O podjetju HONOR 
HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globlna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

VIR: Futura DDB