V petek, 13. maja, ob 19. uri vas ustvarjalci oddaje V petek zvečer skupaj z zmagovalno ekipo Celjanov vabijo na snemanje koncertnega dogodka v najboljši kraj, na Stari grad v Celju.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija
5. maj 2022 ob 07:37
Televizija Slovenija

V petek zvečer in ekipa Celjanov vas vabi na koncertni dogodek na celjski Stari grad v petek, 13. maja. Foto: Adrian Pregelj



Po letošnji tekmovalni sezoni za Najboljši kraj so se Celjani, torej ekipa v sestavi olimpijke Tine Trstenjak, pevke Hajdi Korošec Jazbinšek in plesalca Aleša Kolarja, izkazali kot najbolj iznajdljiva in zabavna ekipa. V prvem delu tekmovanja so potrdili svoje športne spretnosti, v drugem pa se izkazali kot najboljši v poznavanju slovenske popularne glasbe in kulture.

Z zmagovalno ekipo se bomo srečali v petek, 13. maja, na Starem gradu v Celju, kjer oddaja V petek zvečer pripravlja snemanje dveh koncertnih oddaj. Ustvarjalci oddaje vabijo zabave in odlične glasbe željno publiko, da se jim pridruži na najboljši zabavi v družbi Diamantov ter voditeljev Melani Mekicar in Blaža Švaba.

Prijave so že odprte!
Vse, ki bi si ta koncertni dogodek želeli ogledati v živo, prosimo, da se prijavite prek e-naslova vpetekzvecer@rtvslo.si, kjer boste prejeli tudi nadaljnje informacije o organizaciji koncerta in prihodu na celjski Stari grad.

Začetek snemanja bo ob 19. uri, previden konec pa ob 22. uri.


Za edinstveno glasbeno zabavo bodo poskrbeli številni glasbeni gosti, kot so Nina Pušlar, Manca Špik, Luka Basi, Kvatropirci, Modrijani, Alfi Nipič, Isaac Palma, Miran Rudan, Fehtarji, zapeli bodo tudi Marko Vozelj, Vili Resnik, Poskočni, Unikat, Ana Ferme, Ana Golavšek in Barbara Novak, BQL, Chicas, Barbara Žerjav, Nika Zorjan, Polkaholiki, Rok Lunaček, Matjaž Zupan … S svojimi glasbenimi uspešnicami bo nastopila tudi članica zmagovalne ekipe Hajdi Korošec Jazbinšek.