Kmalu novi sezoni Z kot Zofke in Infodroma

Naše varno televizijsko igrišče za otroke bo ta teden dobilo nova igrala. V igro se namreč vračajo nove oddaje ljubke in radovedne Z kot Zofke, za vse, ki so radi informirani, pa tudi edina poročila za otroke Infodrom.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija
20. september 2022 ob 08:52
Ljubljana - RTV SLO

Mija, Mila in Tisa so tiste radovedne deklice, ki bodo v novi sezoni Z kot Zofka spoznavale poklice in se neznansko zabavale s svojimi velikimi prijatelji. Foto: Katja Kodba


Podružimo se z Zofko in Zofkarji

Zofkarji se bodo tudi v novi sezoni veselo vrteli okrog zofe Zofke. Gaki v družbi svetlolaske Mije, Anka v družbi kodrolaske Mile, z Nejkom pa ostaja vedoželjna Tisa. In katere poklice bodo odkrivali? Sprehajali bodo psičke, z gozdarjem spoznavali drevesa, tekli, po detektivsko iskali sledi ... Gledalce bodo še naprej vabili k reševanju ugank in k ustvarjanju, konec oddaj bo še vedno namenjen navihanim Zofkinim pesmim. Plešite, pojte, raziskujte in smejte se po zofkasto, vas vabijo ustvarjalci oddaje. G kot glejte Z kot Zofko!
Prva oddaja v novi sezoni bo na sporedu v soboto, 8. oktobra, ob 8.20 na TV SLO 1.


Gaki in Mija. Foto: Katja Kodba


Za tiste, ki neradi zamujajo, kaj se dogaja


infodromovci, ki poskrbijo za vašo večjo razgledanost in obveščenost: Klara Eva, Katja in Maks. Foto: Adrian Pregelj


Infodrom, prva in edina poročila za otroke, ki jih zelo radi spremljajo tudi odrasli, bo ažurno spremljal vse dogodke doma in po svetu od tega petka, 23. septembra. Ob 16.15 bomo na TV SLO 1 pregledali nove, zanimive, skrivnostne in včasih tudi žalostne dogodke, za katere menimo, da je dobro, da jih poznate. Voditelji Katja, Maks in Klara Eva mlade gledalce vabijo, da postanete Infodromovi otroški poročevalci, predstavite svoje talente in uspehe ali pa poveste svoje mnenje. Pozor! Če boste gledali Infodrom, boste vedno odprtih oči!