Kot smo že obveščali jutri, 14. septembra, ob 12. uri v novem objektu Oskrbovanih stanovanj na Žarovi 12 v Velenju pripravljamo novinarsko konferenco, s katero uradno predajamo namenu nova stanovanja.

Kot smo že obveščali jutri, 14. septembra, ob 12. uri v novem objektu Oskrbovanih stanovanj na Žarovi 12 v Velenju pripravljamo novinarsko konferenco, s katero uradno predajamo namenu nova stanovanja. Na novinarski konferenci je prisotnost potrdil tudi minister za solidarnostno prihodnost Simon Maljevac, ki bo poleg župana Mestne občine Velenje Petra Dermola po novinarski konferenci na voljo tudi za izjave. Novi najemniki bodo v petek podpisali pogodbe in prevzeli ključe stanovanj.
 
Mestna občina Velenje je lani pristopila h gradnji novih oskrbovanih stanovanj na Žarovi cesti 12 v Velenju. V novem objektu je 12 stanovanj; 6 stanovanj velikosti 57 m2, ki so primerna za dve osebi, in 6 stanovanj velikosti med 35 m2 in 44 m2, primernih za eno osebo. Skupna vrednost projekta znaša 2.414.915 evrov, projekt sofinancira Evropska unija – NextGenerationEU v višini 947.741 evrov.
 
Zavedamo se, da je v naši lokalni skupnosti zanimanje za oskrbovana stanovanja vse večje, zato tudi v prihodnje načrtujemo gradnjo takšnih stanovanj.
 
Prijazno vabljeni na novinarsko konferenco, po kateri bo sledilo druženje.
 
VIR: Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje