So vas za prednovoletno druženje povabili na ogled gledališke predstave? Boste na silvestrovo obiskali koncert klasične glasbe? Oblecite večerno priložnostno oblačilo, med katere sodi tudi ženski smoking, ali koktajl obleko.

Ko sem imela pred leti možnost obiskati milansko La Scalo, me je presenetilo dejstvo, da je večina obiskovalcev za ogled operne predstave izbrala res svečano toaleto. Enako navdušena sem bila, ko sem odkrila, da imajo v večini svetovnih metropol prav posebno garderobo, kamor lahko odložiš svoje zimske škornje in se preobuješ v svečane sandale ali salonarje. Od takrat dalje se v opero, gledališče ali filharmonijo vedno odpravim v visokih petah in priložnostni večerni obleki.

Gotovo med najbolj varne in večne različice večernega priložnostnega oblačila sodi mala črna obleka. Če iščete takšno, ki vam bo služila za različne namene, med drugim tudi kot koktajl obleka, se zgledujte po načelu Coco Chanel, ki je dejala, da je obleka prava, če se lahko v njej udeležite poslovnega sestanka in v njej obiščete tudi gledališče. Sama imam za svečane večerne priložnosti, kamor sodi tudi obisk kulturne predstave, vseeno raje bolj razkošne modele, ki jih načeloma ne bi oblekla za v službo. Razlog je povsem preprost. Rada se lepo in svečano uredim.

Predstavljam vam 6 svečanih priložnostnih oblek, ki so kot nalašč za obisk kulturne predstave. Verjemite mi, v njih boste pustili pravi vtis in zadovoljili tudi bonton, ki narekuje, kaj je primerno obleči za obisk gledališča.

Preverite še več praznične ponudbe, ki jo je za vas izbrala urednica revije Elle, Petra Windschnurer.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.



Obleka Comma
149,99 €



Obleka S.Oliver Black Label
119,99 €



Obleka Esprit Collection
119,99 €



Obleka Ted Baker
325,00 €



Obleka Joseph Ribkoff
278,00 €



Obleka Joseph Ribkoff
351,00 €


Naslovna fotografija: Morgan
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

VIR: NAMA