Patforma Max družbe Warner Bros. Discovery bo od zdaj naprej tudi na VIDAA platformi pametnih televizorjev.

VIDAA, vodilna platforma za pametne televizorje, je danes naznanila partnerstvo s platformo Max družbe Warner Bros. Discovery, ki bo njihovim uporabnikom omogočil nemoten dostop do bogatega nabora filmov, serij in dokumentarnih vsebin vodilnih znamk, kot so HBO, Warner Bros., Adult Swim, ID in DC Universe. Max bo od danes naprej dostopen na pametnih televizorjih VIDAA v Evropi, Združenih državah Amerike in Latinski Ameriki.
 
Najboljši filmi in serije na enem mestu
Max je glavna destinacija za predvajanje izvirnih filmov HBO, kot sta Zmajeva hiša in Beli lotos, filmov Warner Bros., kot sta Godzila in Kong ter Furiosa: del sage Pobesneli Max, pa tudi priljubljenih klasik, kot so Prijatelji, in težko pričakovanih prihajajočih izvirnikov HBO, kot sta Pingvin, ki izide 19. septembra, in Dune: Prerokba, ki bo za ogled na voljo novembra.
 
Preprosto do personaliziranih vsebin
Z vključitvijo Max v platformo VIDAA lahko uporabniki uživajo v vrhunskih vsebinah prek intuitivnega vmesnika, zasnovanega za enostavno navigacijo in uporabniku prijazno izkušnjo gledanja. Milijoni uporabnikov platforme VIDAA po vsem svetu lahko z nekaj kliki raziščejo raznoliko ponudbo zabave, ki jo ponuja Max.
 
Pametni operacijski sistem za vrhunsko izkušnjo gledanja
VIDAA je hitro razvijajoči se operacijski sistem za pametne televizorje, ki uporabnikom ponuja dostop do različnih pretočnih storitev, televizije v živo in aplikacij, prek enotne in za uporabo preproste platforme. Odprti ekosistem VIDAA, ki je zasnovan za nemoteno integracijo, podpira tako globalne kot lokalne ponudnike vsebin, kar uporabnikom zagotavlja, da zlahka najdejo priljubljene vsebine in v njih uživajo. Z aplikacijo Max, ki je zdaj na voljo na VIDAA, lahko uporabniki pričakujejo izboljšano izkušnjo zabave z dostopom do svetovno priljubljenih filmov in serij neposredno na svojih televizorjih.
 
Izboljšana izkušnja domače zabave
Max z veseljem pozdravljamo v družini VIDAA,“ je dejal Guy Edri, izvršni direktor družbe VIDAA. „Naše poslanstvo je uporabnikom zagotoviti najboljše možnosti zabave in vključitev pretočne storitve Max v našo platformo je dokaz te zaveze. S svojo raznoliko in visokokakovostno ponudbo vsebin je Max kot nalašč primeren za platformo VIDAA in prepričani smo, da bodo naši uporabniki cenili razširjene možnosti gledanja, ki jih prinaša to partnerstvo. Uvedba aplikacije Max predstavlja pomemben mejnik na naši poti k izboljšanju izkušnje domače zabave.“

PR -
Warner Bros. Discovery