V želji, da priskočita na pomoč mladim nogometašem ter jim zagotovita boljše pogoje za treninge v vseh vremenskih razmerah, sta družba Mastercard Slovenija in podjetje Paywiser nogometnemu klubu NK Škofja Loka donirala prav posebne nogometne žoge.

Ljubljana, 21. februar 2024 – V želji, da priskočita na pomoč mladim nogometašem ter jim zagotovita boljše pogoje za treninge v vseh vremenskih razmerah, sta družba Mastercard Slovenija in podjetje Paywiser nogometnemu klubu NK Škofja Loka donirala prav posebne nogometne žoge. Podarili so namreč žogo Fussballliebe, uradno žogo evropskega nogometnega prvenstva, ki slavi ljubezen do nogometa. 


Družba Mastercard spodbuja razvoj številnih športov, tudi nogometa.

»Pri Mastercard Slovenija smo veseli, da lahko podpiramo in spodbujamo mlade perspektivne športnike, tudi z donacijo žog. Prepričani smo, da nadobudne nogometaše čaka svetla prihodnost,« je povedal Aleš Petejan, direktor marketinga pri Mastercard Slovenija.

»Otroci so zelo navdušeni in res trdo trenirajo. Velika hvala, Mastercard in Paywiser, za donacijo,« se je za prijazno gesto v imenu NK Škofja Loka zahvalil trener Jalen Pokorn.

VIR: Povem