Popravek: LUD Literatura na Slovenskih dnevih knjige: dva dogodka, nova Prišleka in sejemske akcije

Popravek: LUD Literatura na Slovenskih dnevih knjige: dva dogodka, nova Prišleka in sejemske akcije
Na letošnjih Slovenskih dneh knjige na vrtu Društva slovenskih pisateljev bomo sodelovali z dvema dogodkoma, na katerih bomo predstavili naše najnovejše knjižne izdaje.

Jutri, v četrtek, 16. junija, ob 19. uri, se bosta ob novi esejistični knjigi Znamenja v kroženju, ki je izšla v zbirki Novi pristopi, o poeziji pogovarjala avtor knjige Uroš Zupan in pesnica Veronika Dintinjana. Več o dogodku tukaj.

V petek, 17. junija, ob 17. uri, pa sledi dogodek Prepišni Prišleki. Na prepih bomo postavili najnovejše avtorje in avtorice iz knjižne zbirke Prišleki. Berejo: Aljaž Primožič, Ajda Bračič, Davorin Lenko in Primož Mlačnik. Po dogodku sledi podpisovanje in druženje na naši stojnici. Več o dogodku tukaj.

Na prizorišče zelenega vrta Društva slovenskih pisateljev se ta konec tedna namreč vrača tudi priljubljeni Sejem na zraku. Potekal bo v petek, soboto in nedeljo med 10. in 20. uro. LUD Literatura se bo predstavila z več kot 40 knjižnimi naslovi, prav vsi bodo na voljo po znižanih cenah. V ponudbo smo med drugim uvrstili še čisto sveža Prišleka, kriminalni roman Primoža Mlačnika Otok psov in kratkoprozno zbirko Ajde Bračič Leteči ljudje, ki sta prav te dni prišla iz tiskarne, romana iz nove žanrske zbirke Piknik in najpomembnejšo biografijo Franza Kafke. Celoten cenik najdete spodaj.

Se vidimo!

PR: LUD Literatura