Iskraemeco je skupaj z Elsewedy Electric sodeloval na 9. mednarodni konferenci o energiji v Iraku (IEE).

Iskraemeco je skupaj z Elsewedy Electric sodeloval na 9. mednarodni konferenci o energiji v Iraku (IEE).

Deveta edicija konference je razkrila priložnosti za sodelovanje s podjetji v sektorju električne energije. Iraška energetska konferenca je namenjena pospeševanju gospodarskega povezovanja in spodbujanju naložb. V zadnjih letih je bil v nacionalnem elektroenergetskem sistemu dosežen pomemben napredek, kar predstavlja obetavne priložnosti za naložbe, ki privabljajo podjetja po vsem svetu.

Iskraemeco in Elsewedy Electric sta z z vodilnimi predstavniki industrije in strateškimi partnerji diskutirala o oblikovanju pametnejše energetske prihodnosti za Irak in širšo regijo. Imeli smo priložnost srečati se z njegovo ekscelenco Hayanom Abdul Ghanijem Al-Swadom, podpredsednikom vlade za energetske zadeve in iraškim ministrom za nafto, in Ziadom Alijem Fadlom, iraškim ministrom za električno energijo, med njunim ogledom razstavnega prostora.

Zavedamo se strateškega pomena iraškega trga in priložnosti v energetski industriji, ki je v zadnjih letih del njihove strategije rasti. Naše najnovejše inovativne rešitve na področju energije, vode, plina, e-mobilnosti in programski paket Symbiot bodo pomagali dvigniti raven energetske pokrajine v regiji.
Pomen tega dogodka izhaja iz potrebe po preoblikovanju načina porabe in upravljanja energije v regiji, in sicer v ključnem času za Irak in sosednje države. Prepričani smo, da lahko z najsodobnejšimi rešitvami pripomoremo k oblikovanju pametnejše in bolj trajnostne prihodnosti.

VIR: Iskraemeco