Konferenca GoDigital – Just do IT, največja neodvisna poslovna konferenca na področju digitalizacije v Sloveniji, bo letos potekala 24. novembra 2022, na Brdu pri Kranju. Gostila bo tako domače kot tuje strokovnjake.



Konferenca GoDigital – Just do IT, največja neodvisna poslovna konferenca na področju digitalizacije v Sloveniji, bo letos potekala  24. novembra 2022, na Brdu pri Kranju. Gostila bo tako domače kot tuje strokovnjake.

Osrednja tema letošnje konference GoDigital – Just do IT bodo priložnosti za podjetja ob dvojnem prehodu – digitalnem in zelenem.

Dvojni, ekološki in digitalni prehod, že vpliva na vse dele našega gospodarstva, družbe in industrije in predstavlja pomemben del trajnostnega poslovanja. Potrebne so nove tehnologije, ob tem pa tudi naložbe ininovacije. Ustvarjeni so novi izdelki, storitve, trgi in poslovni modeli. Ob tem prehodu nastajajo nove vrste delovnih mest, ki danes še ne obstajajo in za katera bodo potrebne spretnosti, ki jih še nimamo. Prišlo bo do premika z linearne proizvodnje na krožno gospodarstvo* Na konferenci, ki je namenjena poslovnim in digitalnim odločevalcem, pričakujemo v živo preko 400 udeležencev, tako z zasebnega kot javnega sektorja - tako s strani organizacij, ki so uporabniki informacijskih rešitev kot tudi predstavnikov IKT sektorja.

Vljudno vabljeni!
__________________________________________________________________________
KOTIZACIJA!Za člane ZIT in IKT-hm je udeležba na konferenci GoDigital 2022 brezplačna.

Ne zamudite in si svoj sedež na letošnji konferenci GoDigital zagotovite že danes!
PRIJAVA na GoDigital - Just do IT
__________________________________________________________________________
POSTANITE POKROVITELJ Konferenca je tudi odlična priložnost promocije na dogodku, zato vabljeni k sodelovanju vsi, ki bi želeli biti opaženi.

Člani ZIT in IKT-hm imajo pri sponzorski ponudbi 20% popust!
__________________________________________________________________________
Sponzorska ponudba
Se vidimo na GoDigital - Just do ITDigitalni in zeleni prehod - pot zmagovalcev!
24. november 2022
Brdo pri Kranju (v živo)


Vljudno vabljeni!

PR: 
GZS