Kako z močno voljo postaviti svoje življenje, zdravje in posel dobesedno »nazaj na noge«

Kako z močno voljo postaviti svoje življenje, zdravje in posel dobesedno »nazaj na noge«

Kdo je Petra? Bom rekla igriva, komunikativna, analitična, čustvena in zaščitniška. Moji otroci ohranjajo to igrivost v meni in še kako rada jo uporabim tudi na poslovnem področju. Včasih se sama sebi najbolj nasmejim! Uživam v komunikaciji in poglobljenih pogovorih, saj sami sebe najbolj brusimo in pilimo ravno v medsebojnih odnosih. Iz odnosov se tudi največ naučimo o sebi in svojih omejitvah, saj drug drugemu postavljamo ogledalo. Moja analitična narava je bila moja glavna prednost v prejšnji službi, kjer sem delala v strokovni službi zavarovalnice. Moja čustvena in zaščitniška stran me je že od mladosti vlekla v raziskovanje duha in skrb za lastno telo. Ta plat pa je tudi pripomogla, da sem se na neki točki v življenju vprašala, kaj sploh počnem v službi, kje je tukaj moj doprinos k obče dobrem? In takrat se je vse začelo.

Petra Mesarec je bila moja sodelavka pred mnogimi leti. Od takrat sva obe spremenili svoje poslovno poslanstvo in službeno pot. Sva pa ostali v »odnosu« prek družbenih medijev in z veseljem sem spremljala njeno metamorfozo. Predstavljamo njeno zgodbo, saj verjamemo, da je lahko marsikomu navdih – in tudi v pomoč (op. spremna beseda gl. in odg. ur. revije)

Piše Petra Mesarec v Navdihni me, ki ga izdajamo v Insights, družbi za odkrivanje in razvoj potencialov d.o.o., na https://navdihni.me/ko-uradna-medicina-nima-resitve/

VIR: Navdihni.me