napovednik dogodkov




»Klasična Beletrina je prestižen projekt. Ne le v izboru, ki ponuja vrhunske avtorje literarnih mojstrovin, pač pa tudi v prefinjenem oblikovanju naslovnic knjig, ki bodo vezane v platno in opremljene s spremnimi beseami uveljavljenih strokovnjakov.«
Delo

Drage bralke, dragi bralci,
novembra letos bo izšel tretji letnik ambicioznega projekta Klasična Beletrina, ki v slovenski prostor prinaša nov izbor vrhuncev svetovne književnosti.

Vabimo vas, da z nami vstopite v svetove različnih kultur, časov in prostorov, poetik, najrazličnejših pogledov na svet iz svetovne zakladnice literature. Naj postanejo knjige Klasične Beletrine vez med več generacijami, ki z barvitostjo in slogovno dovršenostjo krasijo polico domače knjižnice.
Prednaročite III. letnik Klasične BeletrineIII. letnik zbirke Klasična Beletrina sestavljajo štirje romani in knjiga novel v izvrstnih prevodih in s spremnimi besedami.Stendhal, Italijanske kronike
 Prevod: Jaroslav Skrušný, spremna beseda: Igor Grdina.Herman Melville, Moby Dick ali Kit
Prevod: Jernej Županič, spremna beseda: Igor Divjak.E. T. A. Hoffmann, Hudičevi napoj
Prevod in spremna beseda: Štefan VevarŽivljenje Lazarčka s Tormesa
Prevod: Niko Košir, spremna beseda: Maja Šabec.Jun'ichirō Tanizaki, Kakor komu drago
Prevod: Iztok Ilc, spremna beseda: Nagisa Moritoki Škof
Vabljeni k prednaročilu, v katerem lahko zbirko dobite po posebni prednaročniški ceni 120 € in prihranite 19 €. Za nakup lahko unovčite tudi BON21. Podarimo vam brezplačno dostavo na naslov v Sloveniji.

To so knjige za vse, knjige za vse čase.

PR: Beletrina