Na male zaslone se v soboto, 26. februarja, ob 21. uri na TV SLO 1 vrača satirični pregled tedenskih novic z voditeljem Tilnom Artačem in njegovo ekipo prekaljenih komikov.

V novi sezoni se bo Tilnu za voditeljskim omizjem pridružila tudi Alenka Marinič.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija
23. februar 2022 ob 07:54
Ljubljana - Televizija Slovenija

Ekipa oddaje Kaj dogaja? Foto: Adrian Pregelj



Voditelj oddaje Tilen Artač. Foto: Adrian Pregelj



Alenka Marinič bo z novo sezono tudi Tilnova sovoditeljica. Foto: Adrian Pregelj


Izjemno priljubljena zabavna satirična oddaja Kaj dogaja? v sobotne večere prinaša najbolj aktualne preglede dogodkov s področja politike, športa, kulture in zabave. Vse to in še več lahko pričakujete tudi v novi, že 7. sezoni oddaje Kaj dogaja? Še vedno bo to mesto, na katerem boste dobili najbolj zabaven tedenski pregled novic, se naučili nekaj od magistra Baltića v rubriki Beseda tedna, na PUP TV-ju pa bodo z neverjetnimi preobrazbami skrbeli, da bo oddaja ostala vedno uravnotežena.

Na nove zabavne vloge se že pripravlja nova sovoditeljica Alenka Marinič, ki nas bo skupaj z ekipo komikov in igralcev (Miha Brajnik, Anže Zevnik, Jure Mastnak itd.) zabavala tudi v igranih skečih. Voditelja pa bosta v vsako oddajo, tako kot do sedaj, povabila tudi novega zanimivega gosta. Brez gostov pa ne bo šlo tudi na koncu vsake oddaje, kjer se bodo Tilnu in Igorju Bračiču občasno pridružili znani domači glasbeniki v zdaj že legendarni rubriki Mala terasa.

Naj se vaš glas sliši tudi v Kaj dogaja?
Ker so v minulih sezonah v uredništvo dobili ogromno vaših vprašanj, mnenj in predlogov, so se ustvarjalci oddaje odločili, da je prav, da se vaš glas sliši tudi v oddaji, zato bosta Tilen in Alenka tudi v novi sezoni iskal rešitve za vaše križe in težave. Vse vas, ki bi želeli njihovo pomoč, vabijo da pišete preko družbenih omrežij ali pa na elektronski naslov kajdogaja@rtvslo.si.

Ekipa Kaj dogaja? vas že komaj čaka, saj je materiala vsak dan več. Znova z vami ob sobotah ob 21. uri na TV SLO 1, od 26. februarja naprej.

Kaj prinaša prvi Kaj dogaja?
V naše kraje se počasi vrača pomlad, na male zaslone pa se vrača oddaja Kaj dogaja?, ki bo v novi sezoni znova postregla z zabavnimi skeči, norimi glasbenimi priredbami, vrhunskimi imitacijami in najbolj uravnoteženimi novicami na naši televiziji. To soboto bosta Tilen in nova sovoditeljica Alenka, kot ponavadi, pregledala dogajanje tedna in raziskala težave ljudi, ki ne vedo, kaj početi brez PCT-ja. Na PUP TV-ju nas bo nagovoril najbolj popularni mestni ptič v Sloveniji, v rubriki Glas ljudstva pa sam predsednik Putin. Naši gostje bodo zmagovalci EME 2022 - LPS, ki skupaj z ekipo pripravljajo tudi poseben glasbeni nastop. Na Mali terasi pa bo roker Ivan zapel nekaj verzov o svoji simpatiji - Niki