V četrtek 19.9.ob 18.30 bomo ponovno združili moči tri JRE restavracije: Galerija okusov, Repovž in Pavus, da pokažemo in dokažemo, da je v slogi moč. Trije prijatelji, konkurenti in sodelavci, bomo kreatorji čudovitega večera.
V četrtek 19.9.ob 18.30 bomo ponovno združili moči tri JRE restavracije: Galerija okusov, Repovž in Pavus, da pokažemo in dokažemo, da je v slogi moč. Trije prijatelji, konkurenti in sodelavci, bomo kreatorji čudovitega večera.
Gostitelj večera je chef Marko Pavčnik, gosta pa Gregor Repovž iz Gostilne Repovž, Marko Magajne iz Restavracije Galerija okusov. Prav vznemirljivo bo okušati večerjo treh prijateljev chefov, ki vsi razmišljajo zeleno, treh sosedov, treh članov JRE. Vsak bo prispeval po dve jedi in tako skupaj pripravili 6 hodno večerjo, ki jo bodo popestrila vina iz kleti Sanctum.
Zakaj trije zeleni?
Tako Galerija okusov kot tudi Gostilna Repovž sta prejemnika zelene Michelinove zvezdice, kar pomeni, da so zavezani trajnostnemu gostinstvu. Družina Repovž ogromno zelenjave pridelajo sami na svoji Eko kmetiji, Pavčniki se velikokrat potikajo po gozdovih in travnikih kjer nabirajo sestavine za divje jedi, Galerija okusov ima svoj vrt. Vsi trije pa zagotovo iščejo in dajejo prednost lokalnim dobaviteljem, slovenskim proizvodom in k odgovorni rabi mesa.
Večerja s 6 hodi in vinsko spremljavo 95€
Pričnemo 18.30 in končamo nekje do 23. ure.
PR - Restavracija Pavus - Grad Laško
Gostitelj večera je chef Marko Pavčnik, gosta pa Gregor Repovž iz Gostilne Repovž, Marko Magajne iz Restavracije Galerija okusov. Prav vznemirljivo bo okušati večerjo treh prijateljev chefov, ki vsi razmišljajo zeleno, treh sosedov, treh članov JRE. Vsak bo prispeval po dve jedi in tako skupaj pripravili 6 hodno večerjo, ki jo bodo popestrila vina iz kleti Sanctum.
Zakaj trije zeleni?
Tako Galerija okusov kot tudi Gostilna Repovž sta prejemnika zelene Michelinove zvezdice, kar pomeni, da so zavezani trajnostnemu gostinstvu. Družina Repovž ogromno zelenjave pridelajo sami na svoji Eko kmetiji, Pavčniki se velikokrat potikajo po gozdovih in travnikih kjer nabirajo sestavine za divje jedi, Galerija okusov ima svoj vrt. Vsi trije pa zagotovo iščejo in dajejo prednost lokalnim dobaviteljem, slovenskim proizvodom in k odgovorni rabi mesa.
Večerja s 6 hodi in vinsko spremljavo 95€
Pričnemo 18.30 in končamo nekje do 23. ure.
PR - Restavracija Pavus - Grad Laško