V sklopu medinstitucionalne razstave Trienale rokodelstva in obrti, ki bo potekala od 14. septembra do 14. oktobra 2023 v Koroški galeriji likovnih umetnosti, objavlja Center za kreativnost/MAO

/



Rok za prijave: 30. jan 2023


V sklopu medinstitucionalne razstave Trienale rokodelstva in obrti, ki bo potekala od 14. septembra do 14. oktobra 2023 v Koroški galeriji likovnih umetnosti, objavlja Center za kreativnost/MAO, pod okriljem evropske platforme Distributed Design, že drugi odprti poziv za koprodukcije serij v omejeni nakladi CzK #2, v okviru katerega bomo izbrali do 10 del slovenskih ustvarjalcev, ki bodo s pomočjo finančnih spodbud zasnovali nov produkt ali vidno posodobili že obstoječega za namen predstavitve na osrednji razstavi Trienala rokodelstva in obrti 2023 in v nadaljevanju tudi v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje (MAO).

K sodelovanju so vabljeni oblikovalci, umetniki, rokodelci, obrtniki in drugi ustvarjalci ter kolektivi. Rezultat sodelovanja bo koprodukcija izdelave izdelka, prototipa ali nadgradnja že obstoječega produkta v omejeni nakladi, ki bo predstavljen  v okviru Trienala rokodelstva in obrti ter na dogodkih in razstavah Centra za kreativnost, Muzeja za arhitekturo in oblikovanje in Distributed Design platforme doma in v tujini.

Več o pozivu >>>

Foto: Tjaša Bavcon, Oloop 

VIR: Muzej za arhitekturo in oblikovanje (MAO)