Ključ uspešnega reševanja kriznih situacij in komuniciranja katere koli organizacije in podjetja je jasna komunikacija.

Kako komunicirajo regionalni in mednarodni strokovnjaki, bomo izvedeli na 18. vodilni konferenci za odnose z javnostmi PRO PR, ki bi potekala od 1. do 4. junija v Termah Olimia v Podčetrtku.
 

Konferenco bo otvoril Francis Ingham, predsednik PRCA (Public Relations and Communications Association), glavni izvršni direktor ICCO (The International Communications Consultancy Organisation) in generalni direktor LGComms. Udeleženci bodo imeli skupaj 17 predavanj, 4 delavnice in eno okroglo mizo. 
V okviru konference bo potekala podelitev nagrad Pro Pr Globe Awards, kjer bodo nagrade podelili še zmagovalcem iz leta 2020.
 
Dobitniki nagrad iz Slovenije: Ksenija Benedetti, Judita Vrečar, Boris Črnič in mesto Žalec kot Vision City.
 

Nagrado bodo prejeli še Melina Kamerić in Nino Ćorić iz Bosne in Hercegovine, Dragana Crvenica in Olivera Djukanović iz Črne gore, Irena Kurtanjek in Dražen Dumančić iz Hrvaške, Grzegorz Szchapanski iz Poljske, Fabio Marando iz Italije, Dick Fedorcio, David Holdstock in Eva Maclaine iz Združenega kraljestva, Maribel Königer iz Nemčije, Dušan Marković iz Makedonije in Carlos Chaguaceda iz Španije. 

Zraven priznanj bodo zmagovalci prejeli unikatne skulpture, ki so jih izdelali študenti Akademije uporabnih umetnosti Univerze na Reki. 

spletna stran konference

PR: Apriori World