Za večino je valentinovo najbolj romantičen dan v vsem letu, zato boste tistega lepega dne zagotovo preživeli več časa z ljubljeno osebo in jo obdarili s pomenljivim darilom.

[Ljubljana, 06. 02 2023] - Za večino je valentinovo najbolj romantičen dan v vsem letu, zato boste tistega lepega dne zagotovo preživeli več časa z ljubljeno osebo in jo obdarili s pomenljivim darilom. Takšnim, s katerim bosta skupaj ustvarila čarobne trenutke, delila izkušnje in ujela najlepše spomine.
Valentinovo je za mnoge praznik večne ljubezni. Vendar tega priljubljenega dneva ni treba preživeti le ob romantični večerji in ljubljene osebe obdariti z manjšimi pozornostmi, kot so rože ali čokolada. Zagotovo želite, da izjemni trenutki niso povezani le z enim dnevom v letu, kajti z njo bi radi preživeli več časa ter cenili in delili posebne edinstvene izkušnje. Takrat do izraza pridejo vrhunski izdelki podjetja Huawei, ki pomagajo ustvariti in ujeti romantične trenutke. Prav tiste, ki se jih boste še dolgo spominjali.

Za zaljubljene v vrhunsko fotografijo
Dogovorjeni ste za zmenek v dragi restavraciji, načrtujete romantični sprehod po parku ali je pred vami cel konec tedna, ki ga boste preživeli z ljubljeno osebo. Odlične priložnosti, za vajino romantično fotografijo, posebno lep trenutek, zamrznjen v času, ki ga bosta podoživljala, kadarkoli bosta hotela. A kot vsi vemo, najlepši trenutki pridejo nepričakovano. Ko se zgodijo, je dobro imeti pri roki zanesljivo fotografsko napravo. Kot je zagotovo vodilni pametni telefon Huawei Mate 50 Pro. Predstavlja vrhunec večletnih inovacij serije Mate in je obenem eden najbolj naprednih pametnih telefonov na trgu. Zaradi izrednih zmogljivosti, elegantnega, a vzdržljivega ohišja in vsestranskosti 50-milijonske kamere s fizično nastavljivo zaslonko, se boste vanj preprosto zaljubili.
Izredno široka zaslonka f/1,4 kamere Ultra Aperture v kombinaciji s tehnologijo XD Fusion Pro in visoko občutljivostjo na svetlobo, poskrbi za primerno svetlost ter za podrobnosti v svetlih in zasenčenih področjih fotografije. Nočni način odlično zajame svetla in temna področja tudi v slabo osvetljenem okolju. Pametno prilagajanje zaslonke obenem zagotovi, da je zajem svetlobe pri samodejnem načinu usklajen s prizorom in scenarijem fotografiranja, medtem ko imate v ročnem načinu možnost prilagajanja globinske ostrine oziroma ravni zamegljenosti ozadja. S pametnim telefonom Huawei Mate 50 Pro boste zlahka posneli vse, od izjemnih portretov, pokrajin, ki so vas navdušile na potovanju, do odličnih fotografij in video posnetkov pri šibki svetlobi.
Poleg značilnega oblikovalskega jezika serije Mate z aksialno simetrijo, Huawei Mate 50 Pro prvič doslej uvaja elegantno zasnovo stopničastega vzorca "Clous de Paris", ki prikazuje novo vrste elegantne lepote do zadnje podrobnosti.

Za vse, ki cenite aktivnosti na prostem
Iščete nekaj sodobnega in elegantnega ter funkcionalnega? Če je tako, potem vam ni treba več razbijati glave. V ponudbi podjetja Huawei so številne naprave, ki ustrezajo različnim potrebam in okusom. Pametna ura je na primer odlično darilo za vse, ki so radi aktivni, se pogosto ukvarjajo z različnimi športi in veliko časa preživijo na prostem. Huawei GT 3 Pro je čudovita in elegantna pametna ura, ki jo bo partner zlahka nosil kjerkoli in kadarkoli. Z brezšivnim ohišjem iz titana z jasnimi linijami in obrisi je namreč primerna za vse priložnosti. Poslovno kosilo, pohajkovanje po divjini ali večerno zabavo.
Poleg osupljive zasnove iz vrhunskih materialov, ki izžarevajo občutek razkošja, napredna pametna ura nudi na znanstvenih dognanjih temelječo vadbo, ki pomaga, da ste aktivni v vsakdanjem življenju. To dosega z naprednimi funkcijami spremljanja zdravja, vključno z beleženjem srčnega utripa, nasičenosti kisika v krvi (SpO2), stresa in kakovosti spanja. Z vsestranskimi in celovitimi funkcijami je popolna spremljevalka vsakogar, ki z uro ne želi le osupniti okolice, temveč pričakuje, da bo kot osebna pomočnica spremljala zdravje in poskrbela za dobro počutje. Vse to in še veliko več nudi ravno pametna ura Huawei Watch GT 3 Pro.

Za ljubitelje glasbe
Mnogim je glasba neločljiva sestavina dneva. Zakaj torej ljubljeni osebi ne bi podarili darila, ki ga bo imela rada, ga cenila in uporabljala z nasmehom na obrazu. Vse brezžične slušalke Huawei odlikuje dolga življenjska doba baterije, čudovita oblika in kakovostna reprodukcija zvoka. Še posebej zanimive pa so prave brezžične stereo (TWS) slušalke Huawei FreeBuds 5i, ki z zvokom visoke razločljivosti doživetje ponesejo v nove višave. Ušesni čepek tehta vsega 4,9 grama, kar je poleg zasnove jamstvo udobja tudi med dolgotrajnim nošenjem.
Da bi bil zvok čist in nedotaknjen ob minimalnem vplivu okolice, slušalke Huawei FreeBuds 5i učinkovito pasivno dušijo visokofrekvenčni hrup. Opremljene so s hibridno tehnologijo odpravljanja, ki presega tradicionalne sposobnosti ušesnih čepkov. Poleg hrupa iz okolice dva mikrofona zaznata tudi hrup v ušesnem kanalu, kar zagotavlja aktivno dušenje do 42 decibelov. Izbirate lahko med načini odpravljanja hrupa zelo visoko, splošno in udobno, ter učinke prilagodite okolici, kot so prometno letališče, postaja podzemne železnice, restavracija, pisarna ali hrupen dom.
Ste zaljubljeni, a svojega dragega ali drago redko vidite, hkrati pa težko gojite ljubezen na daljavo? Če je tako in možnost obstaja, da je tako, kajti takšni so časi, potem boste morali biti še posebej ustvarjalni pri načrtovanju tega posebnega, zaljubljencem namenjenega večera. Pri tem pa vam lahko pomagajo izbrane naprave Huaweia.

O podjetju Huawei Consumer BG
Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva. Huawei je po svetu vzpostavil že 14 raziskovalnih in razvojnih centrov, vključno v Nemčiji, na Švedskem, v Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Consumer BG je ena od Huaweievih treh poslovnih enot in ima pod okriljem pametne telefone, tablične računalnike, osebne računalnike, nosljive naprave, storitve v oblaku in drugo. Huaweieva globalna mreža je zgrajena na več kot 30 letih strokovnega znanja in izkušenj v telekomunikacijski industriji in je posvečena zagotavljanju najnovejših tehnoloških rešitev uporabnikom po vsem svetu.

Za več informacij prosimo obiščite: consumer.huawei.com/si

VIR: Sidera