Med razpisanimi delovnimi mesti so sodelavec na področju naprednih energetskih sistemov (sončne elektrarne, baterijski hranilniki, električne polnilnice), sodelavec za razvoj poslovanja izven meja Evrope, analitik na področju trgovanja z energenti ter trgovec z energenti.

Datum objave:
27. maj 2024

Avtor:
Mare Bačnar

Avtor fotografij:
Freepik

Med razpisanimi delovnimi mesti so sodelavec na področju naprednih energetskih sistemov (sončne elektrarne, baterijski hranilniki, električne polnilnice), sodelavec za razvoj poslovanja izven meja Evrope, analitik na področju trgovanja z energenti ter trgovec z energenti.

Skupina GEN-I se odločno širi na globalne trge, tudi izven Evrope, in pri tem osvaja industrijo 4.0. Da bi dosegla svoje ambiciozne cilje, odpira nova delovna mesta v eni izmed najbolj atraktivnih panog sodobnega časa – trgovanju z energenti. Trgovina, ki predstavlja enega izmed stebrov njihovega poslovanja, omogoča prisotnost v 22 državah, kjer trenutno obvladujejo še 16 hčerinskih družb, kar jih uvršča med vodilna podjetja v elektroenergetski panogi. Napredna analitika in interno razvita orodja omogočajo ekipi trgovcev, da utrjujejo svoj položaj med najprodornejšimi trgovci v Evropi. GEN-I je prepoznan kot pomemben in zaupanja vreden igralec na mednarodnem prizorišču ter že dolga leta zaseda vrh prestižne globalne lestvice »Energy Risk Commodity Rankings«. Njihove aktivnosti, kot so algoritemsko trgovanje in inovativni pristopi za upravljanje na visoko volatilnih trgih energentov, bistveno prispevajo k odličnosti podjetja.

Zelena preobrazba in globalni cilji

Z novimi vlaganji v najnaprednejše storitve zelene preobrazbe energetike si GEN-I postavlja nove cilje na globalnih trgih. Upravljanje in optimizacija prožnih virov energije, kot so baterijski hranilniki in sončne elektrarne, ter izgradnja portfelja »PPA« pogodb, s katerimi omogočajo vstop na trg novim proizvodnim virom energije iz obnovljivih virov v jugovzhodni regiji in širše po centralni Evropi, so ključne in hitro rastoče dejavnosti podjetja.

Priložnosti za razvoj kariere

GEN-I zdaj ponuja priložnost tistim, ki jih zanima razvoj poslovanja izven meja Evrope, ter vsem, ki bi želeli biti med pionirji upravljanja naprednih energetskih sistemov in industrije 4.0. Podjetje vabi vse zainteresirane, da se prijavijo na odprta delovna mesta in postanejo del njihovega dinamičnega tima. Med razpisanimi delovnimi mesti so sodelavec na področju naprednih energetskih sistemov (sončne elektrarne, baterijski hranilniki, električne polnilnice), sodelavec za razvoj poslovanja izven meja Evrope, analitik na področju trgovanja z energenti ter trgovec z energenti. Za več informacij o področju trgovanja in prijavo na odprta delovna mesta obiščite spletno stran GEN-I.

VIR: Naš Stik