Glede na zadnje poročilo o tržni uspešnosti, ki so ga objavili Counterpoint, Canalys in IDC, se je HONOR v tretjem četrtletju 2023 vrnil na prvo mesto v tržnem deležu pametnih telefonov na Kitajskem.

[Ljubljana, 2. november 2023] Glede na zadnje poročilo o tržni uspešnosti, ki so ga objavili Counterpoint, Canalys in IDC, se je HONOR v tretjem četrtletju 2023 vrnil na prvo mesto v tržnem deležu pametnih telefonov na Kitajskem. Poročilo Counterpoint je poudarilo, da je HONOR osredotočen na ponudbo cenovno dostopnejših izdelkov srednjega razreda s promocijskimi cenami za trgovce na drobno in potrošnike ter da se je ta strategija izkazala za učinkovito. HONOR tako na trgu vodi z 18,3-odstotnim deležem, zahvaljujoč nedavno predstavljenima pametnima telefonoma HONOR X50 in HONOR 90.



Serija HONOR X50 se je osredotočila na izboljšanje vzdržljivosti kot nove edinstvene prodajne točke, ki je dodala zagon pošiljkam v tretjem četrtletju. Po drugi strani pa je HONOR pokazal ambicije v kategoriji preklopnih pametnih telefonov, vključno z ohišjem HONOR V in Magic Vs2, ki potrošnikom ponuja različne specifikacije in cenovne razrede naprav.

"HONOR je po več kot enem letu znova na vrhu, saj so njegovi 3 novi zložljivi modeli izboljšali svoj položaj v segmentu višjega razreda pod 600 dolarjev," je poudaril IDC. In ko gre za trg zložljivih naprav, se je HONOR Magic V2 v tretjem četrtletju leta 2023 na Kitajskem uvrstil na prvo mesto med vsemi zložljivimi napravami.





###

O podjetju HONOR 
HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globlna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.


Za več informacij obiščite spletno stran HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/ ali pišite na newsroom@hihonor.com.

VIR: Futura DDB