Letošnji največji svetovni sejem zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov IFA Berlin letos od 1. do 5. septembra poteka že 99.

Letošnji največji svetovni sejem zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov IFA Berlin letos od 1. do 5. septembra poteka že 99. Kot mednarodno trgovsko središče B2B, ki je usmerjeno v razvoj trga, sejem gosti delavnice in panelne razprave ter veliko število predstavitev najnovejših inovacij na trgu.

Z eno takšno predstavitvijo bo HONOR s Keynote dogodkom na temo Unfold Tomorrow odprl sejem IFA 2023. Predstavitev, ki bo potekala 1. septembra ob 10. uri v dvorani 21b, bo v modno industrijo prinesla svežo energijo ter oblikovala neverjetna doživetja prihodnosti.

Več informacij najdete na spletni strani: https://www.hihonor.com/global/events/honor-ifa/

###

O podjetju HONOR 
HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globlna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

PR - Futura DDB d.o.o.

HONOR IFA 2023 KEYNOTE