Globalna tehnološka znamka HONOR z veseljem naznanja svojo udeležbo na sejmu MWC Barcelona 2024, kjer bo predstavila najnovejšo serijo dual flagship, HONOR Magic V2 RSR in serijo HONOR Magic6 ter druge vznemirljive novosti. HONOR bo nove pametne telefone predstavil 25. februarja 2024, z začetkom ob 14:00 (CET) – v Barceloni in na spletu prek prenosa v živo.

[Ljubljana, 29. januar 2024] Globalna tehnološka znamka HONOR z veseljem naznanja svojo udeležbo na sejmu MWC Barcelona 2024, kjer bo predstavila najnovejšo serijo dual flagship, HONOR Magic V2 RSR in serijo HONOR Magic6 ter druge vznemirljive novosti. HONOR bo nove pametne telefone predstavil 25. februarja 2024, z začetkom ob 14:00 (CET) – v Barceloni in na spletu prek prenosa v živo.

Vabimo vas, da se dogodku pridružite in odkrijete najnovejše inovacije.

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR.

Za dodatne informacije pojdite na spletno mesto HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/.


Družbena omrežja HONOR Slovenija

Globalna družbena omrežja HONOR


O podjetju HONOR 
HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globlna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

VIR: Futura DDB