Pametni telefoni, ki so sestavni del komunikacije, dela in zabave, so v eksponentni rasti, predvsem na področju umetne inteligence.

Pametni telefoni, ki so sestavni del komunikacije, dela in zabave, so v eksponentni rasti, predvsem na področju umetne inteligence.

[Ljubljana, 26. april 2024]  Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

Po podatkih portala ZDNet je med petimi najpomembnejšimi svetovnimi trendi na področju pametnih telefonov v letu 2024 umetna inteligenca ter uvedba zložljivih in periskopskih objektivov

Medtem, ko so to morda trendovske teme na tehnološkem področju, je globalni vodja na področju pametnih naprav HONOR trdo delal, da bi te inovacije uresničil v svoji novi vodilni seriji Magic, zlasti v njihovem vodilnem modelu mobilniku HONOR Magic6 Pro. HONOR Magic6 Pro kaže moč napredne tehnologije z generativnimi funkcijami, ki zagotavljajo vrhunsko uporabniško izkušnjo in kljubuje tradiciji običajnih pametnih telefonov. 

Štiriplastna struktura za izboljšanje uporabniške izkušnje

HONOR-jeva integracija umetne inteligence obsega štiri plasti, od katerih vsaka na edinstven način izboljša uporabniško izkušnjo. Prva plast uporablja umetno inteligenco na ravni platforme za poenotenje naprav, kar omogoča nemoteno souporabo in sinhronizacijo brez težav. Druga plast se osredotoča na rekonstrukcijo operacijskega sistema ene naprave za boljše razumevanje potreb uporabnikov skozi čas, kar ponazarjajo funkcije, kot sta Magic Portal  - umetna inteligenca, ki je osnovana na nameri. Tretja plast uporablja umetno inteligenco neposredno v napravah in izboljšuje funkcije, kot sta obrezovanje in upodabljanje fotografij. Četrta plast združuje umetno inteligenco na napravi in v oblaku, kar ponazarja HONOR-jev AI Privacy Call, ki zagotavlja zasebnost uporabnika s pomočjo usmerjenega oddajanja zvoka.

Najboljša kamera za pametne telefone po mnenju podjetja DXOMARK

HONOR Magic6 Pro ima sistem kamere AI Falcon nove generacije - opremljen je z inteligentnimi zmogljivostmi umetne inteligence. Naprava je prejela tudi zlato oceno 158 točk DXOMARK in tako bila imenovana za najboljšo kamero na pametnem telefonu (ang. Ultimate Camera Smartphone).

Zamegljeni posnetki so postali stvar preteklosti zahvaljujoč novemu HONOR-jevemu sistemu AI Motion Sensing Capture, ki uporablja generativno tehnologijo za optimizacijo slik in videoposnetkov ter tako pomaga ujeti bežeče trenutke. Tehnologija umetne inteligence, vgrajena v sistem kamere, prepozna in se prilagodi vsakemu edinstvenemu in dinamičnemu scenariju, ter zagotavlja izjemno kakovost in jasnost. Še posebej se izkaže pri fotografriranju fotografij v gibanju, za kar prednjači v športni fotografiji ter pri fotografiranju pri slabi svetlosti. Posodobljena različica kamere HONOR AI Falcon v svojem omrežju umetne inteligence hrani več kot 8 milijonov slik, kar je 28-krat več kot prejšnja generacija.





Doživite čarobnost s HONOR-jevo funkcijo Magic Portal


Ena od številnih izstopajočih funkcij je Magic Portal, nova funkcija UI, ki je bila zasnovana z mislijo na potrošnika. Ta inovativna tehnologija omogoča, da naprava interpretira besedilna sporočila, slike in vedenje uporabnikov - na podlagi svojih spoznanj bo predvidela in ponudila rešitve s hitrim klikom.


Kopirate naslov?
 


Magic Portal bo ponudil, da ga premakne v aplikacijo za navigacijo ali da odpre platformo družbenih omrežij, ko uporabnik posname fotografijo in jo objavi.



Zaupnost klicev


Svet je postal prostor, v katerem si vse več ljudi želi zasebnosti. Napredni razvoj podjetja HONOR je omogočil uvedbo funkcije AI Privacy Call 3.0, ki je resnično spremenila pravila igre v industriji pametnih telefonov. Najnovejšaa tehnologija obravnava vprašanje uhajanja zvoka, ki je pogosta skrb tistih, ki sprejemajo klice v javnih prostorih. S kombinacijo umetne inteligence in strojne opreme funkcija usmerja zvok naravnost v uporabnikovo uho in tako zagotavlja zaupnost pogovorov na javnih prostorih.


HONOR Magic6 Pro potrjuje predanost znamke izdelovanju in ponujanju vrhunskih tehnoloških dosežkov, zlasti na področju umetne inteligence.



Razpoložljivost


Novi prvorazrednik telefon HONOR Magic6 Pro je v črni in zeleni barvi1 na voljo pri vseh večjih mobilnih operaterjih po priporočeni maloprodajni ceni 1299 evrov.


_____

1 Barve se razlikujejo glede na trg.


Za dodatne informacije obiščite spletno mesto HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/.

Družbena omrežja HONOR Slovenija

Globalna družbena omrežja HONOR


O podjetju HONOR 
HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globlna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

VIR: HONOR