Mediji po vsem svetu so prepoznali vrednost HONOR-jevih konceptov in praks na področju zložljivih pametnih telefonov.

Mediji po vsem svetu so prepoznali vrednost HONOR-jevih konceptov in praks na področju zložljivih pametnih telefonov.


[Berlin, 7. september 2023]
Globalna tehnološka blagovna znamka HONOR je na sejmu IFA 2023 v Berlinu predstavila najlažji in najtanjši zložljivi pametni telefon HONOR Magic V2 in nov napovedani koncept zložljivega telefona HONOR V Purse, ki zagotavljata neskončne možnosti tako za slog kot izražanje. Številni vodilni svetovni mediji so oba zložljiva pametna telefona letos razglasili za "Best of IFA", kar pomeni, da sta bila inovativni inženiring ter vodilni figitalni in trajnostni koncept podjetja HONOR na področju zložljivih pametnih telefonov izvrstno prepoznana.


Letos je HONOR na sejmu IFA 2023 prejel kar 36 nagrad s strani medijev

Časopis Android Headlines je konceptu HONOR V Purse podelil nagrado "Best of IFA 2023" in komentiral: "HONOR V Purse ni le telefon, temveč tako modna izjava kot povod za pogovor. To je bila ena izmed zanimivejših napovedi, ki smo jih videli na sejmu IFA 2023." 

GSMArena
je o oblikovni zasnovi telefona HONOR V Purse prav tako dejala, da "je to zelo napredna naprava... Vedno cenimo, kadar podjetje razmišlja izven okvirjev."

Poleg tega je veliko pozornosti pritegnil tudi najlažji in najtanjši navznoter zložljivi pametni telefon HONOR Magic V2, ki ga je HONOR prvič predstavil svetovni javnosti. TechRadar je pametnemu telefonu HONOR Magic V2 podelil nagrado "Best of IFA 2023" ob tem pa povedal naslednje: "Ni veliko naprav, ki bi jim uspelo, da bi se ves preostali del trga zdel zastarel v trenutku, ko jih primete v roke pa vendar telefon HONOR Magic V2 prav to počne najboljšim zložljivim telefonom, zato si zasluži, da postane zmagovalec IFA 2023 Awards." HONOR Magic V2 si je zaradi inovacij, ki jih prinaša na trg zložljivih telefonov, prislužil tudi mesto na XDA-Developers Best of IFA 2023 awards: „To je daleč najtanjši zložljivi telefon na svetu - v zloženem stanju je nekako celo tanjši od telefona iPhone 14 Pro Max - pa tudi lažji."

###

O podjetju HONOR 
HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globlna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/ ali pišite na newsroom@hihonor.com.

VIR: Futura DDB