Že jutri se prične FNZ! Zate smo skupaj z našimi ponudniki in znanimi vplivneži pripravili pop-up trgovinice v Dvorani A, različna športna doživetja z vrhunskimi športniki

Že jutri se prične FNZ! Zate smo skupaj z našimi ponudniki in znanimi vplivneži pripravili pop-up trgovinice v Dvorani A, različna športna doživetja z vrhunskimi športniki, gaming izziv z dvema e-reprezentantoma NZS v FIFA 23, koncerte s Challetom Salletom, BQL, Polkaholiki, Tilom Čehom … Vabljen/-a tudi v Emporium na Vikend kopalk, na festivalu pa ne bosta manjkala niti kulinarični in foto kotiček za kužke. Spodaj razišči popuste, nato pa preveri še, če si med našimi srečnimi nagrajenci. 130+ popustov
Pop-up trgovinice 
BAM (Dvorana A): Do 50 % popusta na ponudbo BAM izdelkov. 
Malinca (Dvorana A): Do 50 % popusta na izbrane izdelke. 
Méra (Dvorana A): Do 30 % popusta na izbrane izdelke. 
Morja (Dvorana A): Ob nakupu nad 50 € prejmete upciklirano darilo.  
Peach Booty Plan (Dvorana A): Do 60 % popusta na izbrane izdelke. 
The Base Label (Dvorana A): 10 % popusta, ki velja tudi na novo kolekcijo. 
Timar (Dvorana A): 10 % popusta. 
Vanja in Lev (Dvorana A): Do 15 % popusta na nove izdelke in do 60 % popusta na izdelke iz outlet ponudbe. 
Avto-moto 
Avtopralnica BTC City (Avtocenter): Pralni program 1 (osnovni) in 2 (osnovni + pranje podvozja) po ceni 8 €. 
Darilni program 
Cyber Print Shop (Dvorana A): 10 % popusta na že potiskane skodelice. 
Darila (Dvorana A): 10 % popusta na vse izdelke. Določeni izdelki tudi do 50 % popusta. 
Darilni butik (Dvorana A): 10 % popusta ob nakupu nad 40 €. Popust ne velja za darilne
bone Zvezdar in alkoholne pijače. 
Hiša daril (Dvorana 8): 30 % popusta na brisače brez motiva in napisa. 
Erotika 
Lolita erotic shop (Dvorana A): 20 % popusta na Fetiš izdelke. Darilo ob nakupu + kupon za 20 % popusta za naslednji nakup. Popust ne velja za že znižane izdelke. Popusti se ne seštevajo. 
Svet užitka (Center Desetka): Do 25 % popusta na izbrane znamke in izdelke. 
Hišni ljubljenčki 
Mr.Pet (Dvorana 3): 15 % popusta ob nakupu nad 70 €. Popusti in akcije se ne seštevajo. 
Knjigarne in papirnice 
Vseknjige.si (Dvorana A): 20 % popusta na vse knjige založbe Nova obzorja. 
Kulinarika 
Ajda Burgers & More (Millenium): Klasik burger in krompirček le 7,90 €. 
Delikatesa Dives (Tržnica BTC City): 10 % popusta na domače vlečeno testo.
Drinx (Dvorana A): Do 20 % popusta na vina, do 15 % popusta na žgane pijače, do 30 % popusta na kozarce, do 10 % popusta na gourmet izdelke. Popusti ne veljajo za IKONE in steklenice, konzumirane v Drinx Wine baru. Minister za zdravje opozarja: Prekomerno  pitje alkohola škoduje zdravju! 
GourmetShop (Spodnja etaža Emporiuma): 20 % popusta na čokolade Domori, riž Acquerello, testenine Rustichella d'Abruzzo z omakami, beljakovinsko hrano Pasta Young, kavo MokaFlor in začimbe Terra Exotique. 15 % popusta na pripomočke za peko pic in kruha Eppicotispai in Gi-Metal, Umami fermentiran črni česen. 15 % popusta na aparate za testenine Marcato. 
illy Shop (Kristalna palača): 20 % popusta na kavo in kavne aparate illy. Kapsule in kavni aparati Nespresso ter kava illy – Mitaca niso vključeni v akcijo. Popusti se ne seštevajo. 
Kalček (Dvorana 6): 10 % popusta na celotno ponudbo. Popust se ne sešteva z ostalimi popusti in ne velja za darilne bone. 
Moji štruklji BTC (Tržnica BTC City): 10 % popusta na štruklje. 
Mr. Chef (Tržnica BTC City): 20 % popusta na celoten nakup. 
Perutnina Ptuj – Prodajalna BTC (Tržnica BTC City): 20 % popusta na POLI pizzo. 
Plodovi (Tržnica BTC City): 15 % popusta na izbrane izdelke: Dateljne Medjoul, BIO Dateljne natural itd. 
Subway (Dvorana A): Brezplačen piškot ob nakupu katerega koli footlong (30 cm) sendviča. 
Ta'GUD pizza (Tržnica BTC City): 15 % popusta na celotni nakup. V petek, 19. 5., velja popust od 14. ure dalje. 
Tutto Capsule (Dvorana A): 10 % popusta na vse, razen originalne Dolce Gusto, Nespresso, Starbucks kapsule, Illy za Nespresso. Popust ne velja za izdelke v akciji. 
Kultura in zabava 
Coolio! Hub (Dvorana A): 40 % popusta na trimesečni neomejen vstop v Selfie City, 50 % popusta na šestmesečni neomejen vstop v Selfie City. Vsi paketi za fotografiranje v Selfie Cityju ali studiu: 20 % popusta (portretno, družinsko ali fotografiranje za pare). Popusti veljajo za fizične osebe. 
SiTi Teater BTC (Mercurius): 30 % popusta na vstopnice za vse dogodke do konca sezone 2022/2023. Popust lahko koristite pri nakupu vstopnic 19. in 20. 5. 2023, na Info točki v Dvorani A in v spletni prodajalni www.sititeater.si s promocijsko kodo FNZ2023. Popust ne velja za nakup darilnih vstopnic in SiTi trojčkov. 
WOOP! (Dvorana 18): 50 % plačila povrnejo za ponovni obisk! Polovico zneska plačila,
opravljenega z gotovino ali kartico, izplačajo v WOOP! denarju in omogočijo še več zabave. 
Lepota in zdravje 
Baromedicina (Millenium): 10 % popusta na vse posamezne storitve in dodatnih 5 % popusta na pakete, kupljene 19. ali 20. 5. 2023.
dm (Dvorana A): Ob nakupu nad 50 € pridobite kupon za 10x točke, ki jih koristite ob naslednjem nakupu. 
Fit13 sončni studio (Dvorana 18): 10 minut brezplačnega sončenja in super paket sončenja: plačaš 40 €, dobiš sončenje za 90 €. 
Life Center (Kristalna palača): 25 % popusta na uvodni program. 
Lilly Nails Center (Kristalna palača): 10 % popusta na nakup. 
Mič styling, frizerski salon (Kristalna palača): 10 % popusta na izdelke za lase. 
Mix, frizerski salon (Dvorana A): 30 % popusta na vse prodajne izdelke. 
Müller drogerija (Dvorana 5): Samo v soboto, 20. 5. 2023, 10 % popusta na celotni nakup ob nakupu nad 20 €. Popust ne velja za knjige, darilne kartice, tablice, igralne konzole/VR očala, foto storitve in ostale izdelke z zavezujočo prodajno ceno. Popust se obračuna pri blagajni in se ne sešteva z ostalimi akcijami. 
Skin Care Make Up Store (Dvorana A): 15 % popusta ob nakupu več kot 3 izdelkov + brezplačno svetovanje in ličenje ob nakupu. Do 50 % popusta na določene izdelke. 
Tosama Bela štacunca (Dvorana A): 25 % popusta na en izdelek ob skupnem enkratnem nakupu nad 25 € ali 10 % popusta na celotni nakup. Izbirate lahko, kateri popust boste uveljavljali. Hkrati ne morete uveljavljati obeh popustov. Kuponi, boni, popusti iz naslova zbiranja bombažkov in akcije se ne seštevajo. Popust ne velja v spletni trgovini in ostalih prodajalnah, ne velja za zaklenjene cene, darilne bone in izdelke na medicinsko naročilnico, ki jo predpiše zdravnik. 
Moda 
Anita moški in ženski boutique (Dvorana A): 20 % popusta na vse, razen na moške in ženske svečane obleke.
BENN (Dvorana A): 10 % popusta na celotno kolekcijo. 
Boutique (Dvorana A): 10 % popusta na obleke in 20 % popusta na vse ostalo. 
Cecil Street One (Dvorana A): 20 % popusta ob nakupu 2 ali več izdelkov. 
C&A (Dvorana E): Ob nakupu dveh označenih izdelkov 50 % popusta na drugi, cenejši izdelek; 3+1 gratis na označene otroške nogavice; 3+1 gratis na označene ženske nogavice; 2+1 gratis na označene posamezne kose bodijev za dojenčke; 2+1 gratis na označeno žensko spodnje perilo. 
Extreme Intimo (Dvorana A): Do 40 % popusta. Popusti veljajo za označene izdelke kolekcij pomlad/poletje 2023 in se med seboj ne seštevajo. 
Galeb svet perila (Dvorana A): 20 % popusta na vse redne cene. 
Jones (Kristalna palača): 20 € popusta ob nakupu nad 100 €, 40 € popusta ob nakupu nad 200 €, 60 € popusta ob nakupu nad 300 € itd. 
Katja Pro Boutique (Dvorana A): 10 % popusta na vse izdelke. 
Leder (Dvorana A): 20 % popusta na torbice iz umetnih materialov in 10 % popusta na usnjene torbice, pasove, denarnice, usnjene jakne in potovalne kovčke. 
Leforma (Dvorana A): Do 50 % popusta na izbrane izdelke. Popusti na priznane blagovne znamke, kot so Quiksilver, Roxy, Superdry, Billabong, Fjallraven itd. 
Lola (Dvorana A): 20 % popusta na vse, brez izjeme. 20 % popusta tudi na novo kolekcijo pomlad/poletje. 
Lotti (Dvorana A): 10 % popusta na vse izdelke. 
Mana Ljubljana BTC (Dvorana 4): 2=3 na majice za vso družino. 
MF711 (Dvorana A): 20 % popusta na vsa oblačila. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo za izdelke, ki so že v akciji. 
Mia Fashion (Dvorana A): 10 % popusta na vse izdelke in od 20 % do 40 % popusta na določene izdelke. Popusti se med seboj ne seštevajo. 
NÔRT (Kristalna palača): 20 % popusta na celotno blago. 
ONAON (Dvorana A): Do 30 % popusta na določeno ponudbo. 
Polzela (Dvorana A): 1+1 gratis za vse izdelke. Velja za izdelke, ki niso v akciji. 
Sariko (Dvorana A): 30 % popusta na rute – pareo, slamnike in nakit (bižuterijo). 
Ultra Outlet (Dvorana A): Ob nakupu dveh ali več izdelkov iz nove kolekcije 20 % popusta in do 50 % popusta na sezonsko blago. 
Undercolors of Benetton (Dvorana A): Do 70 % popusta na izbrane izdelke. 
United Colors of Benetton (Dvorana A): 20 % popusta na vse, razen na žensko laneno kolekcijo, kopalne brisače, kopalke, kovčke in darilni program. 
Modni dodatki 
Hudaura.com (Dvorana A): Do 70 % popusta na izbrane blagovne znamke. 18 % popusta na znamko Festina, 20 % popusta na znamke Fossil, Armani Exchange, Guess, 25 % popusta na znamki Victorinox, Luminox, 30 % popusta na znamke Jacques Lemans, Quantum, Diesel, Emporio Armani, Just Cavalli, Michael Kors, 40 % popusta na znamke Welder, Lee Cooper, Slazenger, 50 % popusta na znamko Versace, jeklen nakit, srebrn nakit in 70 % popusta na nakit Lee Cooper. 
Office&More (Dvorana A): 20 % popusta na vso ponudbo. Popusti se ne seštevajo
in ne veljajo za blagovno znamko Anekke, delovne zvezke in učbenike. 
Optika Clarus (Dvorana 4): 15 % popusta na vse. Popust lahko izkoristite na korekcijska ali sončna očala in ostale optične pripomočke. Pred nakupom novih očal predlagajo, da se naročite na pregled. Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo. 
Samsonite (Dvorana A): 20 % popusta na redne cene. 
Slowatch (Dvorana A): 50 % popusta na določene izbrane modele Hamilton. 10 % popusta, ki velja za vse blagovne znamke ur in nakita, vendar pa izjemoma ne velja za blagovno znamko Swarovski, akcijske izdelke, limitirane ure in pametne ure. 
Sten Time, urarstvo (Dvorana A): 10 % popusta pri nakupu nad 50 €, 15 % popusta pri nakupu nad 150 €. Popust velja na vse artikle, razen na: zlat nakit, nakit z diamanti, omejene in posebne serije ročnih ur. 20 % popusta na blagovne znamke Just Cavalli in Esprit. 
Zlatarstvo Močnik (Dvorana A): 30 % popusta na srebrni nakit, 20 % popusta na nakit z
dragimi kamni in 10 % popusta na vse ostale izdelke in storitve. Popusti se ne seštevajo z ostalimi že veljavnimi popusti iz rednih akcij. Vsi popusti se obračunajo pri blagajni. 
Obutev 
Alenka (Dvorana A): 10 % popusta na šolske copate in otroške baby soft copatke in do 50 % popusta na copate v akciji. 10 % popusta na označene krznene polvisoke in visoke copate.  
Alpina (Dvorana 3): Dodatnih 15 % popusta na nakup. 
ECCO (Dvorana A): Ob nakupu dveh parov obutve prejmete 20 % popusta na oba para. 
MASS (Dvorana 7): Izberi svoj popust! 10 % popusta na vse ali 40 % na drugi, cenejši artikel. Velja na vse ob nakupu nad 40 €. Kupec si sam izbere, kateri popust želi koristiti. Popusti in akcije se ne seštevajo. 
Office Shoes (Dvorana A): 20 % popusta na vso obutev. 10 % popusta na blagovno znamko Converse. Promocija ne velja za blagovno znamko Birkenstock. Popust se obračuna pri blagajni. 
Paprika (Dvorana A): 10 % popusta na novo obutev in torbice. Popust se obračuna pri blagajni. Popusti se med seboj ne seštevajo. 
Šport in prosti čas 
11teamsports (Dvorana A): 20 % popusta na vse. 
Aquamania (Dvorana 3): 10 % popusta na celotno ponudbo. 
Atlantis, vodno mesto (Vodno mesto Atlantis): Brezplačna kepica sladoleda ob nakupu karte za Svet doživetij. Velja za otroke do 15 let starosti. 
Bauer, kolesarski center (Dvorana 9): 10 % popusta na e-kolesa in kolesa, 15 % popusta na e-kolesa in kolesa KTM, 10 % popusta na dodatno kolesarsko opremo, do 20 % popusta na e-skiroje, 15 % popusta na čelade Alpina. 
Champion (Dvorana A): Ob nakupu 2 izdelkov prejmete 20 % popusta, ob nakupu 4 izdelkov prejmete 30 % popusta. 
Decathlon (Dvorana 18): V primeru nakupa nad 50 € dobi prvih 50 kupcev nagrado (nahrbtniki, rutke, stekleničke ipd.) 
Extreme Vital (Millenium): Dodatnih 10 % popusta na vse izdelke na zalogi, tudi tiste že znižane. Popust ne velja za kolesa in znamke Garmin, GoPro, Polar, Suunto in Tacx. Pri spletnem nakupu uporabite kodo FNZ10. 
Kibuba (Dvorana 11): 20 % popusta na vso obutev. Popust velja na redne cene in se odšteje pri blagajni. Popusti se med seboj ne seštevajo. 
Kompas (Dvorana A): 50 € ob novi rezervacijo aranžmaja z vključenim letalskim prevozom oziroma ob novi rezervaciji aranžmajev z lastnim ali avtobusnim prevozom v primeru bivanja 7 dni ali več. Velja za rezervacije aranžmajev iz redne ponudbe v organizaciji turistične agencije Kompas. Popust velja za nove rezervacije v obdobju od 20. 5. do 23. 5.  2023.
Landing zone Army shop (Dvorana 11): 40 % popusta na zimske jakne in bunde. 15 % popusta na kratke hlače znamke Vintage Industries. 
Lovski mojster (Spodnja etaža Emporiuma): 5 % popusta na potapljaško opremo. 
Millenium, športni center (Millenium): Vpis v fitnes brez plačila letne članarine. 
Polleo Sport Megastore (Dvorana 3): 15 % popusta na vse. 
Potapljaški center Atlantis (Vodno mesto Atlantis): 15 % popusta na otroške plavuti, 10 % popusta na vse maske, 15 % na šnorkljarske komplete (maska + plavuti + dihalka), 50 % popusta na določene modele kopalk, 25 % popusta na določene modele ženskih enodelnih kopalk, 15 % popusta na Snow Monkey termovke. 
SportsDirect.com (Dvorana A): 20 % popusta na vsa kolesa. 
Tehnika 
Big Bang (Dvorana 5): 10 % popusta na ponudbo E-Parka, razen na izdelke, ki so že v katalogu https://www.bigbang.si/e-park/. Trajanje akcije od petka do nedelje, 19.–21. 5. 2023. 
Delko (Spodnja etaža Emporiuma): 10 % gotovinskega popusta na izbrane skupine izdelkov: GP baterije, moto akumulatorji, vse plastične makete. 
GA+kuhinje (Dvorana 9): 200 € dodatnega popusta pri nakupu kuhinje po meri nad 2.500 €. 15 % dodatnega popusta pri nakupu prvega aparata in 20 % dodatnega popusta pri nakupu drugega, cenejšega aparata. 
Gizzmo.si (Center Desetka): 30 % popusta na vso zaščito za mobilne telefone (ovitke, etuije in zaščitna stekla). 
iSTYLE (Kristalna palača): Prihrani dodatnih 115 € pri menjavi starega iPhona za kateri koli model iPhona 14 ali 14 Pro in prejmi še dodatno vikend darilo! Če prineseš stari iPhone v odkupni vrednosti vsaj 50 €, prejmeš dodatni popust 115 € na najnovejše modele iPhone 14 in 14 Pro ter posebno darilo za vikend lepših trenutkov: magnetni avtopolnilec ali magnetni paket za polnjenje v vrednosti 49,95 €! 
mimovrste=) (Dvorana 8): Kar iščete, hitro najdete. Izkoristite več kot 400 promocijskih kod na priznane blagovne znamke. Nakupujte z nasmehom na mimovrste.com. Več na:
www.mimovrste.com/odrezane-cene
Mobiklinika (Dvorana A): 10 % popusta na vso dodatno opremo za mobilne telefone (ovitki, torbice, polnilci, kabli, baterije, adapterji in zaščitna stekla). 
Smartus (Dvorana A): 10 % popusta na čistila (na določene izdelke blagovne znamke Jimmy). Do 20 % popusta na dodatke za pametne telefone Xiaomi. Do 30 % popusta na izdelke za fitnes, kampiranje in prosti čas. Do 40 % popusta na izdelke za pametni dom. 
Zavas (Dvorana A): Fizičnim osebam na vse izdelke kolekcije HH Kensington priznajo 15 % popusta ne glede na vrednost nakupa. 
Ustvarjanje 
Pri Levčku (Dvorana A): 20 % popusta na celotni program z Levčkovo kartico ugodnosti. 
Vse za dom 
Alples studio (Center Desetka): 25 % popusta na kuhinje Alples (leseni del) in 20 % popusta na vgradne omare. 
CS Kitajski center (Dvorana A): 10 % popusta pri nakupu nad 30 €. Popusti in akcije se med sabo ne seštevajo. Popust se obračuna pri blagajni. 
Dormeo, studio BTC (Dvorana 4): 10 % popusta na celotni nakup. 
Enza Home (Dvorana 1): Do 40 % popusta na izbrane izdelke in 5 % popusta na že znižane izbrane izdelke. 
Gold store (Kristalna palača in Dvorana 5): 50 € bonusa na zlate varčevalne pakete Gold Plan Standard, Premium in Professional ter nakup "pre-owned" zlatega nakita z 10 % popusta. 
IKEA: Do 30 % popusta na izbrane izdelke. 
Kalia, vrtni center (Tržnica BTC City): 30 % popusta pri nakupu dveh ali več rastlin.
Popust velja pri nakupu lončnic ter zunanjih okrasnih in sadnih rastlin. Popusti se ne seštevajo. 
Kerin.Dom (Dvorana 4): 10 % popusta na vse pohištvo in dekoracijo ter dodatke za dom. 
Kolpa, razstavno-prodajni salon (Dvorana 1): 15 % popusta na vse izdelke iz redne prodaje. 15 % popusta na vso kopalniško opremo Kolpa San, ploščice, armature, sanitarno keramiko in kopalniške dodatke iz redne prodaje. 
Liupka (Dvorana A): 20 % popusta na vse metrsko blago. Velja na redne cene vsega metrskega blaga. 
mebloJOGI (Dvorana A): 20 % popusta na vzmetnice, 15 % popusta na vzglavnike in odeje, 10 % popusta na nadvložke, letvena dna, postelje. Popusti veljajo za nakupe nad 50 €. 
MERKUR, trgovski center (Dvorana 17): Nakup nad 40 € prinaša 10-% popust (kupon), ki ga kupec pridobi ob zaključku računa na blagajni. Kupon je unovčljiv ob enkratnem nakupu vseh vrst blaga po rednih cenah nad vrednostjo 40 €. Pri enkratnem nakupu je možno unovčiti samo 1 kupon. Akcije in kuponi se med seboj izključujejo. Popust velja za trgovsko blago in ne velja za izdelke z oznako TOP CENA, storitve, izdelke blagovnih znamk Miele, Liebherr, iRobot, Haier, Biohort, Karibu, za izdelke »Outlet«, za pnevmatike, tobačne izdelke in darilne kartice Merkur. 
MojSan by Hutar, spalni studio (Dvorana A): 20 % popusta ob nakupu nadvložkov, vzglavnikov, odej, posteljnine iz zaloge. 
Odeja (Spodnja etaža Emporiuma): 15 % popusta na vse izdelke blagovne znamke Odeja. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo ob nakupu darilnih bonov Odeja in ob nakupu izdelkov po naročilu. Popust vam bomo obračunali pri blagajni oz. pri izdaji računa. 
Salon Creatina (Dvorana 2): 30 % popusta na preproge in posteljnine. 
Slovenijales, prodajni center (Dvorana 3): 20 % popusta na Furnir in HPL notranja vrata. Velja za naročila, oddana 19. 5. in 20. 5. 2023.
SOFO Štrukelj (Center Desetka): Od 10 % do 40 % popusta na razstavne vzorce. Ob naročilu sedežne garniture 19. 5. in 20. 5. kupec brezplačno prejme dve okrasni blazini. 
Stilles, razstavno-prodajni salon (Dvorana 10): 10 % popusta na izdelke iz lastnih pohištvenih kolekcij in dodatnih 5 % popusta za 100-% avansna plačila. 10 % popusta na izdelke iz prodajnega programa dodatkov za dom Les Stildéco, ki še niso znižani ali vezani na druge prodajne akcije. 
Svet metraže (Dvorana A): 20 % popusta na enobarvni bombažni jersey in enobarvno prevešanko. 30 % popusta na vzorčast bombažni jersey in vzorčasto prevešanko. 30 % popusta na poplin. 
TIP-TOP okna in vrata (Dvorana 2): Dodatnih 5 % popusta za oddana naročila v času dogodka. 
Vitapur (Dvorana A): Dodatnih 5 % popusta na celotni nakup. 
Zelena trgovina (Dvorana A): Od 10 % do 15 % popusta ob nakupu ležišč iz naravnih
materialov. 
Žakelj, salon sedežnih garnitur (Dvorana 10): 15 % popusta na vse sedežne garniture z ležišči Žakelj. Velja za vsa naročila 19. 5. in 20. 5. 2023.
Vse za otroka 
Baby Center (Dvorana 11): 15 % popusta na vse izdelke po rednih cenah pri nakupu nad 10 €. 
Eigrače (Dvorana A): 10 % popusta na vse igrače (razen na izdelke, ki so že znižani). 
Junior (Dvorana A): 10 % popusta na vse izdelke iz zaloge iz redne ponudbe in do 60 % popusta na izdelke v odprodaji. 
Magic Shop (Dvorana A): Šolske torbe in nahrbtniki do 40 % popusta. Čarovniški triki do 40 % popusta.  
 
Popusti veljajo med 19. in 20. 5. 2023 v trgovinah na območju BTC City Ljubljana. Za morebitne napake ne odgovarjamo in se za njih opravičujemo. 

40 € v darilnih bonih BTC City prejmete: 

Karmen J., Žiri 
Zala G., Tržič 
Elma S. K., Ljubljana 
Janja L., Podvelka 
Gorazd O., Teharje 
Maša M., Jesenice 
Nik F. K., Ljubljana 
Marija K., Kobarid 
Branka G., Ljubljana 
Aleksandra N., Lukovica 

ČESTITKEEEEE! 
Nagrajenci ste bili o nagradi obveščeni po e-pošti.  
Kmalu sledijo nove nagradne igre. ;)

Se vidimo jutri in pojutrišnjem na Festivalu nakupov in zabave! Klikni na spodnji gumb in razišči več o programu.   

VSE O FNZ-ju

VIR: BTC City