napovednik

Babilon Berlin
Nadaljevanje od sobote, 2. decembra, ob 21.00
Ob praznovanju novoletnega večera na prehodu leta 1930 v 1931 se ljudje v Berlinu zabavajo v barih, lastnik tovarne Nyssen pa nazdravlja z veljaki iz političnega sveta in Reichswehra ter sanja o osvojitvi sveta. Medtem se Walter Weintraub zaplete v krvavo vojno za prevlado v mestu. Silaki SA pod vodstvom Waltherja Stennesa dokazujejo svojo premoč z vse večjo brutalnostjo, toda celo SA napove vojno SS in Gereon Rath ostane ujet na sredini. Rathovo življenje je ogroženo, ko skuša skupaj s pogumno gospo Behnke osvoboditi novinarja Katelbacha, hkrati pa izgubi zaupanje svoje najpomembnejše zaveznice Charlotte Ritter. Ko se Charlotte s sestro Toni sooči s spletkami 'Bele roke', posledice spremenijo življenje obema.
 
Vsa bitja, velika in majhna
Nadaljevanje od torka, 5. decembra, ob 21.00


Velika noč leta 1940 prinaša veliko razlogov za veselje, saj je skupnost Darrowbyja kljub vojni v Evropi povezana bolj kot prej. Vračamo se v mirno zatočišče čudovite vasi Yorkshire in v družbo prijaznih obrazov, tako starih kot novih ter različnih živali, velikih in majhnih. James je srečno poročen s Helen Herriot in še vedno živita v sobici na vrhu hiše Skeldale, toda nad njuno življenje se zgrinja negotovost. Medtem muhasti glavni veterinar Siegfried Farnon pogreša svojega mlajšega brata Tristana, od katerega se je poslovil, ko se je ta vkrcal na vlak in se odpeljal služiti vojsko, pred katero ga je tako skušal zaščititi njegov starejši brat, veteran 1. svetovne vojne.
 
Cantervillski duh
Nadaljevanje od srede, 6. decembra, ob 21.00
Domači duh, sir Simon de Canterville, ni prav nič zadovoljen, ko se na veliko angleško posestvo njegove družine, Canterville Chase, preseli ameriška družina. Posestvo namreč kupi tehnološki milijarder Hiram Otis, ki ne ve, da Simon po Zemlji straši že pet stoletij ... ne ve pa niti, da se bo morala njegova družina soočiti z odporom lokalne aristokracije. Sodobna predelava klasične zgodbe se osredotoča na tri družine: aristokratske Canterville, romanske Lovellse in ameriške Otise.

VIR: Grayling