Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) v sklopu projekta Duševno je pomembno organizira 10 dogodkov na temo duševnega zdravja

Ljubljana, 11. 5. 2022 - Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) v sklopu projekta Duševno je pomembno organizira 10 dogodkov na temo duševnega zdravja, ki bodo potekali v prihajajočih mesecih. Četrti dogodek z naslovom Pomen finančne pismenosti in finančnega izobraževanja v današnji družbi bo potekal 12. maja.

Projekt Duševno je pomembno, bo potekal v prihajajočih mesecih in sicer v sklopu tega, bo organiziranih 10 dogodkov z vsebinami, ki pokrivajo tematike duševnega zdravja, prehoda v odraslost in stisk ter ostalih pomembnih tem, ki se dotikajo mladih. Dotaknili se bomo spoznavanja sebe, reševanja konfliktov, iskanja in pridobivanja zaposlitve, upravljanja z lastnimi financami, samopodobe ... S projektom želimo mlade opremiti s koristnimi informacijami, pri ohranjanju dobre duševne kondicije.

Četrti dogodek z naslovom Pomen finančne pismenosti in finančnega izobraževanja v današnji družbi bo potekal 12. maja 2022, ob 19.00 preko platforme Zoom. Na predavanju bodo na preprost in praktičen način predstavljeni različni vidiki in predvsem različna znanja in veščine, ki so potrebna za uspešno soočanje z vsakdanjimi izzivi v današnji družbi z modrim in pametnim ravnanjem z viri in denarjem za uspešno prihodnost.

Udeležba na dogodku je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava na dogodek preko povezave (https://forms.gle/gMwT665Lr79exF7c6). Zoom povezavo udeleženci prejmejo na e-mail naslov po prijavi. Več o prvem dogodku pa si lahko preberete na povezavi.

*Projekt je sofinanciran s strani Urada RS za mladino in Mestne občine Ljubljana.

Urban Culetto

Predstavnik za odnose z javnostmi na Zvezi ŠKIS

PR: Zveza ŠKIS