V prelepem okolju francoskih Alp izvira edinstvena termalna voda Uriage. Edinstveno jo dela izjemno visok odstotek mineralnih soli, ki so podobne naravnim vlažilnim faktorjem v koži (NMF).

To pomeni, da koža termalno vodo Uriage in izdelke, ki temeljijo na njej, odlično sprejema.

Blagovna znamka Uriage ima zelo širok spekter izdelkov – od linije Xemose, ki nahrani še tako suho kožo, do izdelkov proti prhljaju iz večkrat nagrajene linije DS, pa vse do cenovno ugodne anti-aging linij za dame do 45. leta – Age Protect in popolnoma nove linije proti vidnim znakom staranja Age Absolue, ki bo z revolucionarnim prokolagenskim peptidom prerodila tudi zrelo kožo po 50. letu.

Celoten brand Uriage bo od ponedeljka, 24. 10. do sobote, 29. 10. 2022 na kozmetičnem oddelku v Nami na voljo v eksluzivni akciji 1 + 1 gratis. Ob nakupu enega izdelka prejmete enak izdelek brezplačno.*



Naslovna fotografija: Uriage

*Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo. Akcija ne velja v spletni trgovini.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

PR: NAMA