Comma svetuje: če želite biti oblečeni za delo in preprosto ustvarjati jesenske outfite, vložite v kakovostne kose, ki so narejeni za dolgo časa. Zato pozabite na hitro modo in tedenske trende ter izberite statement oblačila iz nove kolekcije Comma.

Comma
Zakorakali smo v jesensko modno obdobje in se pripravljamo na zimo. Ta je, kar zadeva trende, polna novosti, nekateri trendi se ponavljajo, priča pa smo tudi vračanju starih, ki smo jih nosili v poznih devetdesetih in osemdesetih letih. »Eden od klasičnih kosov je volneni ženski kostim Comma, ki je najboljši zaveznik za sestavljanje elegantnega stylinga. Predlagamo, da ga nosite za dnevne in večerne kombinacije, odvisno od tega, ali ga želite kombinirati s supergami ali salonarji,« svetujejo pri Commi.


BREZ PLETENIN NE BO ŠLO

Letošnjo zimo bomo preživeli tudi v pleteninah, ki veljajo za glavne zaveznice zime. Pletenine so udobne in tople, voluminozne in zato idealne za sestavljanje večplastnih kombinacij, v katerih boste urejene in se hkrati počutite udobno. Ko govorimo o materialih za zimo, je kašmir zagotovo na vrhu lestvice. Kosi iz kašmirja so udobni, kakovostni, radi jih nosimo in so enostavni za kombiniranje. Veljajo tudi za odlično modno naložbo, saj so narejeni, da trajajo in so vedno v modi. Pri Commi predlagajo, da kose iz kašmirja kombinirate z nepogrešljivim jeansom, na primer odličnim jeansom iz italijanskega blaga Candiani. Kar koli boste iz nove kolekcije izbrali, ne boste zgrešili, saj je blagovna znamka Comma sinonim za kakovost, klasiko in oblačila, ki vas bodo še leta razveseljevala v vaši omari.

JESEN JE V ZNAMENJU BARV

Comma je tudi sinonim za kakovostno poslovno klasiko z urbanim pridihom. Da boste hitro pripravljeni na delo in eleganten videz, je dovolj že en kakovosten kos, s katerim lahko sestavite svoj dnevni outfit. Jesen je v znamenju barv, posebej pa bi izpostavili pudrasto roza in sivo, ki se podata k vsemu, vsebujeta pa posebno dozo uglajenosti in ženstvenosti. Zato sta kot ustvarjeni za tiste, ki imate radi nevtralne tone in minimalistične kombinacije, ki jih lahko osvežite z izbranimi modnimi detajli. Za vse, ki ste zvesti nekoliko bolj vpadljivim barvam, pa predlagajo pariško modro, ki je zadnji modni hit, hkrati pa tudi barva, ki bo vaš videz poživila in ga na pravi način osvežila.
VIR: MM