Digitalizacija je prisotna na vsakem koraku.

Kako do uspešne digitalne transformacije?

Digitalizacija je prisotna na vsakem koraku. Podjetja, ki so se digitalizirala, so bolj agilna, učinkovitejša in bolj konkurenčna. V inovacijskem ekosistemu 4PDIH zato želijo čim večjemu številu podjetij predstaviti prednosti digitalizacije in korake do uspešne digitalne transformacije. Podjetja želijo seznaniti z možnostmi za pridobitev nepovratnih sredstev na tem področju, zato organizirajo pet delavnic na temo uspešne digitalne transformacije. Prva, ki je odprta za širšo javnost, bo v prostorih Inkubatorja Sežana potekala v sredo, 8. junija, med 10. in 12. uro, druga v prostorih SAŠA inkubatorja v Šoštanju v četrtek, 9. junija, med 13. in 15. uro, tretja pa v petek, 10. junija, med 12. uro in 13.30 uro v prostorih Mrežnega podjetniškega inkubatorja v Slovenj Gradcu.

Digitalizacija – nujna za dolgoročni obstoj
Na delavnicah bodo udeleženci spoznali učinkovite korake za dvig digitalnih kompetenc ter načine uvajanja digitalizacije v podjetje. Seznanili se bodo z orodji, ki jim pri tem lahko pomagajo, ter izvedeli, kakšne so možnosti za pridobitev nepovratnih sredstev za digitalno transformacijo. Obe delavnici sta namenjeni mikro, malim in srednje velikim podjetjem, v katerih se zavedajo pomena digitalizacije za zagotovitev dolgoročnega obstoja in poslovne uspešnosti vašega podjetja. Udeležba je brezplačna, so pa obvezne prijave na dogodek. Za delavnico v Sežani zbirajo prijave na bit.ly/3x0W2N5, za delavnico v Šoštanju na https://bit.ly/3MowsYb.

Delavnice bodo potekale v sklopu projekta Digital Regions, udeležencem pa bodo predstavili tudi akcijski načrt podpornih storitev za digitalne transformacije podjetij, ki vključuje pristope, orodja in storitve. Ti bodo podjetjem na voljo v sklopu ekosistema 4PDIH. Akcijski načrt predstavlja ključni rezultat projekta Digital Regions.