Avla Kulturnega doma Nova Gorica | Torek, 20. december 2022, med 10.00 in 20. uro

V Kulturnem domu Nova Gorica vabijo v torek, 20. decembra 2022, med 10. in 20. uro na tradicionalni Božično-novoletni sejem unikatnih izdelkov. V prijetno topli avli novogoriškega kulturnega doma boste lahko izbirali med izbranimi unikatnimi in umetno-obrtniškimi izdelki lokalnih ustvarjalcev kot tudi izbranimi izdelki priznanih goriških likovnikov. Vabljeni!
 

Po dobro obiskanem Miklavževem sejmu unikatnih izdelkov se v avlo novogoriškega kulturnega doma vrača božično-novoletni zmenek, ki reši marsikatero preglavico glede obdarovanja najdražjih. Na Božično-novoletnem sejmu bodo namreč na voljo izbrani unikatni in umetno-obrtniški izdelki lokalnih ustvarjalcev kot tudi izbrani izdelki priznanih goriških likovnikov. Obdarovanje lahko s takšno ponudbo postane izvirno in edinstveno, vaš nakup pa s tem tudi konkretna podpora slovenski obrti in umetnosti.

Miklavžev sejem unikatnih izdelkov, 2. december 2022 FOTO: Pavla Jarc

Obiskovalci bodo lahko izbirali med unikatnimi ilustracijami, voščilnicami, grafikami, knjigami za otroke, nakitom, modnimi dodatki ter izdelki iz lesa in keramike priznanih ustvarjalcev, kot so: Alina Asberga Nabergoj, Julijana Božič, Sindi Breščak, Silva Karim, Anja Kranjc, Polona Kunaver Ličen, Deni Pregelj, Iris Plešnar in Jasmina Rojc

Posebno obvestilo za morebitne razstavljavce: Udeležba za razstavljavce je “zaprte narave”, saj deluje na vabilo. Zaradi omejenih prostorskih kapacitet k sejmu vabijo predvsem umetnike in ustvarjalce, ki se čez leto s prodajo svojih izdelkov predstavljajo v njihovi kulturno-informacijski stični točki KiT v stavbi novogoriške železniške postaje.

VIR: KDNG