Platforma BITmarkets danes v okviru seminarja o tokenizaciji svetovnega gospodarstva, ki od 16.00 do 20.00 poteka v Zagrebu, objavlja podrobnosti o prihajajoči javni prodaji svojega izvirnega žetona BTMT.

11. oktobra 2023 – Platforma BITmarkets danes v okviru seminarja o tokenizaciji svetovnega gospodarstva, ki od 16.00 do 20.00 poteka v Zagrebu, objavlja podrobnosti o prihajajoči javni prodaji svojega izvirnega žetona BTMT. Javna prodaja žetona se bo začela 1. novembra 2023. BTMT je trenutno v fazi predprodaje oziroma pre-sale, kjer lahko registrirani uporabniki borze kriptovalut BITmarkets investirajo v nakup žetonov BTMT po ugodnejši ceni.

Žeton BITmarkets (BTMT) je izvorni žeton, ki svojim imetnikom ponuja prednosti trgovanja s kriptovalutami, vključno z bistveno nižjimi provizijami ter ekskluzivno podporo in nasveti skupine strokovnjakov. Poleg tega nakup žetonov BTMT podpira projekte na področju družbene odgovornosti in trajnosti (projekti ESG), imetniki žetonov pa lahko sodelujejo pri izbiri projektov, ki jih bodo podprli.

»Do sredine junija smo zabeležili »private-sale« žetonov BTMT v vrednosti več kot milijon dolarjev. Trenutno smo še v fazi predprodaje, kar pomeni, da imajo naše stranke možnost kupiti žeton preden gre na borzo po najugodnejši ceni,« je pred seminarjem povedal Peter Sumer, CEO borze kriptovalut BITmarkets, in dodal: »Največje število žetonov BTMT je 300 milijonov, vendar se bo ponudba postopoma zmanjševala skozi proces »sežiganja«, zaradi katerega bo cena vedno bolj privlačna. Vrednost žetona bo rasla od predprodaje do končnega »listinga«, ki ga pričakujemo naslednje leto. Večino sredstev, zbranih s prodajo žetonov, bomo namenili za nadaljnjo rast, optimizacijo platforme, trženje in akvizicije.«

Seminar odgovarja tudi na širša vprašanja o vplivu fintecha, decentraliziranih financ in blockchain tehnologij na trenutni finančni sistem. »Z digitalnimi sredstvi prihaja tehnologija veriženja blokov oziroma blockchain, ki jo že leta uporabljajo v različnih panogah kot najučinkovitejšo bazo podatkov za logistiko ali obdelavo podatkov. Obstaja veliko kriptovalut z različnimi blockchain tehnologijami in najvplivnejši določevalci tempa na tem področju bodo zagotovo spremenili način delovanja finančne industrije ter bodo fintech skupaj z umetno inteligenco dvignili na raven, ki je avtomatizirana in decentralizirana. To pa zagotavlja večjo preglednost, ki jo trenutno pogrešamo v finančnem svetu,« je Peter Sumer komentiral vizijo nadaljnjega razvoja.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::

O BITmarkets

BITmarkets je borza kriptovalut, ki zagotavlja podporo 24/7 v 15 jezikih. Trgovci lahko sodelujejo v spot trgovanju z več kot 150 kriptovalutami ter trgujejo z edinstvenimi terminskimi opcijami futures. Za več informacij raziščite bitmarkets.com/sl. 

Storitve spot trgovanja na borzi BITmarkets vam omogoča UAB Bitmarkets, pooblaščena borza virtualnih valut in operater depozitov v denarnici za virtualne valute v Litvi, ki deluje pod licenco št.: 306062346, pod nadzorom Službe za preiskovanje finančnega kriminala. Deluje pod blagovno znamko BITmarkets.


VIR: IPPR