Skupina MOL je ob prevzemu družbe OMV Slovenija in njene mreže bencinskih servisov po Sloveniji v začetku julija napovedala, da bodo bencinski servisi iz mreže nekdanjega OMV (danes MOL & INA) začeli svojo zunanjo podobo postopno spreminjati v začetku septembra.

Skupina MOL je ob prevzemu družbe OMV Slovenija in njene mreže bencinskih servisov po Sloveniji v začetku julija napovedala, da bodo bencinski servisi iz mreže nekdanjega OMV (danes MOL & INA) začeli svojo zunanjo podobo postopno spreminjati v začetku septembra. Dela se bodo najprej pričela na bencinskem servisu na Lendavski ulici v Murski Soboti, in sicer v ponedeljek, 4. septembra, trajala pa bodo predvidoma teden dni. V času spremembe zunanje podobe bo bencinski servis obratoval kot običajno.

Po zaključku prenove zunanje podobe bo strankam na bencinskem servisu na voljo vrhunsko MOL EVO gorivo, z obstoječimi bencinskimi servisi MOL po Sloveniji pa bomo poenotili tudi prodajni program v trgovini. Kljub bistvenim spremembam bodo stranke lahko na bencinskem servisu predvidoma do sredine oktobra še uporabljale program zvestobe Smile & Drive, saj je prehod na enoten informacijski sistem in s tem na program zvestobe MOL Move načrtovan od predvidoma druge polovice oktobra naprej, prav tako pa bo potekal postopoma – bencinski servis po bencinski servis. Stranke bomo o prehodu pravočasno obvestili po običajnih kanalih. Bencinski servis na Lendavski ulici bo prav tako obdržal obstoječo gastronomsko ponudbo, saj je vpeljava Fresh Corner ponudbe na tej lokaciji predvidena kasneje.

Prizadevali si bomo, da bodo dela potekala na način, ki bo za stranke čim manj moteč, bencinski servisi, ki bodo v fazi spreminjanja zunanje podobe pa bodo tudi drugod po Sloveniji v času del obratovali kot običajno, z morebitnimi omejitvami na določenih segmentih servisa. V septembru so načrtovane še spremembe zunanje podobe na bencinskih servisih Novo mesto Ljubljanska, Celje Ljubljanska, Litija, Ljutomer, Sežana Partizanska 63a, Postojna, Slovenske Konjice, Senovo in avtocestnem servisu Dobrenje.

VIR: MOL Slovenija