Aplikacija Moj GEN-I Charge ima vgrajen interaktivni zemljevid polnilnih postaj z informacijami o najbližji polnilni postaji in natančne podatke o številu priključkov, njihovi priključni moči, zasedenosti posameznega priključka in ceni polnjenja na posamezni polnilnici.

Datum objave:
24. julij 2023

Avtor:
Mare Bačnar

Avtor fotografij:
arhiv GENI

Aplikacija Moj GEN-I Charge ima vgrajen interaktivni zemljevid polnilnih postaj z informacijami o najbližji polnilni postaji in natančne podatke o številu priključkov, njihovi priključni moči, zasedenosti posameznega priključka in ceni polnjenja na posamezni polnilnici. Vozila je možno polniti v 28 evropskih državah.

Aplikacija nudi možnost polnjenja na več kot 200.000 javnih polnilnicah po Evropi

GEN-I predstavlja aplikacijo, ki nudi enostavno polnjenje električnih avtomobilov. Pogosto obiskane polnilnice je možno dodati na seznam priljubljenih in svoje vozilo polniti preko QR kode. Vse skupaj se poravna na računu za elektriko ali plin. Storitev je na voljo gospodinjskim in malim poslovnim odejamalcem, končni znesek uporabe storitve E-mobilnost pa je sestavljen iz mesečne naročnine na E-mobilnost in stroška posameznih polnjenj. E-mobilnost je inovativna storitev, ki vam s pomočjo aplikacije Moj GEN-I Charge omogoča polnjenje električnega vozila na več kot 200.000 javnih električnih polnilnicah v kar 28 državah po celi Evropi. 

Naročnina znaša 1,22 € na mesec na uporabniško kartico

S storitvijo E-mobilnost svojim odjemalcem v družbi GENI zagotavljajo enostavnejše polnjenje električnih avtomobilov na javnih polnilnih postajah v kar 28 državah Evrope. Storitev lahko naročite na portalu Moj GEN-I, kjer opravite registracijo in naročite želeno število uporabniških kartic. Po naročilu storitve lahko polnjenje aktivirate tudi z uporabo aplikacije Moj GEN-I Charge, ki jo prenesete iz spletnih trgovin Google Play  ali App store. V aplikacijo se vpišite z istim uporabniškim imenom in geslom, kot pri vpisu na portal Moj GEN-I. Storitev E-mobilnost lahko enostavno naročiten tudi neposredno na portalu Moj GENI. V zavihku Storitve izpolnite obrazec za registracijo in naročite želeno število uporabniških kartic. Če portala še ne uporabljate, se najprej registrirajte in nato izpolnite obrazec za registracijo za storitev E-mobilnosti. Cena storitve je sestavljena iz mesečne naročnine na storitev in posameznih polnjenj. Cena naročnine znaša 1,22 € na mesec na uporabniško kartico. Prejem kartice je brezplačen, cenik na posameznih polnilnic pa najderte na njihovi spletni strani.

VIR: Naš Stik