Bralci nemške avtomobilistične revije “auto motor und sport” so model Alfa Romeo Giulia ponovno razglasili za “Best Car”. Italijanska športna limuzina je zasedla prvo mesto v kategoriji srednje velikih uvoženih vozil.


  • Alfa Romeo Giulia je že petič osvojila prvo mesto na podelitvi nagrad po izboru bralcev nemške revije “auto motor und sport”.
  • Zmagala je v kategoriji srednje velikih uvoženih vozil.

Bralci nemške avtomobilistične revije “auto motor und sport” so model Alfa Romeo Giulia ponovno razglasili za “Best Car”. Italijanska športna limuzina je zasedla prvo mesto v kategoriji srednje velikih uvoženih vozil. To je že njena peta zmaga v zadnjih šestih letih. Od več kot 100.000 sodelujočih, je 18,8 odstotka bralcev dalo svoj glas Giulii in jo izglasovalo za zmagovalko v svoji kategoriji.

Alfa Romeo Giulia že osvojenim nagradam dodaja zmago na izboru za najboljše avtomobile “Best Cars 2022”. V preteklih letih je ta športna limuzina prejela mednarodno priznanje za oblikovanje “Red Dot Award” in zmagala na številnih tekmovanjih po izboru bralcev v Nemčiji, ZDA, Veliki Britaniji in Italiji.

Na letošnjem, 46. izboru za podelitev nagrad “Best Cars”, so bralci izbirali med 386 aktualnimi modeli, razvrščenimi v dvanajst kategorij, vključno z uvoženimi vozili v posameznih kategorijah.

PR in foto: Alfa Romeo