Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem, ki ste bili v naši družbi.

PROMENADA OKUSOV IN GIN FESTIVAL - 9. JUNIJ 2023
Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem, ki ste bili v naši družbi. Vaša prisotnost je naredila dogodek poln življenja in kulinaričnih užitkov.
Skupaj smo si delili trenutke smeha, veselja in užitkov ob okusni hrani ter osvežujočih pijačah.  Hvala vsem ponudnikom hrane in pijače, ki ste ustvarjali pravo zakladnico okusov. Posebna zahvala gre tudi vsem zelenim informatorjem, ki so skrbeli, da smo izpeljali Zero waste dogodek, ki je bil zasnovan in izveden na način, ki minimizira količine odpadkov in spodbuja trajnostno ravnanje z viri. Se vidimo na naslednji Promenadi okusov!

/
/
/


IZOBRAŽEVANJE ZA ZELENE INFORMATORJE
Mestna občina Velenje, ki je prejemnica trajnostnih certifikatov Slovenia Green in Zeleni list, vključena v misijo 100 podnebno nevtralnih mest in v projekt Manjplastike, več trajnosti. Trajnostni certifikati prinašajo veliko odgovornost in določajo edino pravo pot trajnostnega razvoja Mestne občine Velenje.V ponedeljek, 12. junija je v Vili Bianca potekalo izobraževanje za zelene informatorje "Okolju prijazne prireditve".
 

/


KONCERT: ŠANK ROCK
Petek, 16. junij 2023, Vista - park z razgledom
S čustvi nabit koncert bo širil znano “šankrockovsko” energijo z največjega odra do sedaj!  Šank Rock se za svojih 40 ponovno vrača v Velenje!Koncert je razprodan.


KONCERT: DUBIOZA KOLEKTIV, S.A.R.S. IN SENIDAH
Nedelja, 25. junij 2023, Vista - park z razgledom

O nastopajočih ni treba izgubljati preveč besed, saj gre za najbolj vroče glasbenike iz regije, ki redno nastopajo tudi po Evropi in svetu.
Oglejte si napovednik.
/


POLETJE SE ZAČNE NA VELENJSKI PLAŽI
Začetek nove kopalne sezone na Velenjski plaži prinaša številne novosti in izvrstne dogodke. Plaža bo z obratovanjem začela v soboto, 24. junija, ko bo za novo dimenzijo zabave poskrbel dvodnevni SPLASH festival 2023, ki je nadgradnja festivala Pljusk.

/
5* DOŽIVETJE VELENJE UNDERGROUND

/


KULINARIČNI ČETRTEK NA DOMAČIJI LAMPERČEK
Četrtek, 22. junij 2023, ob 18. uri
6-hodni meni s spremljavo piv Cena: 85 EUR
Za vas bo kuhala Maja Kretič.Rezervacije sprejemajo na telefonsko številko 051 825 987.

/


NE SPREGLEJTE:
Poletne počitnice v Velenju 2023Dogodki na Visti - parku z razgledomSpremljajte nas na TikTok kanalu Visit SaleskaOkrogla miza o pomenu gozdnih območij v Velenju
/
Foto: Roman Bor
"DOBRODOŠLI V ŠALEŠKI DOLINI."

VIR: Zavod za turizem Šaleške doline