Spoznajte uro Google Pixel Watch 3, zasnovana za zmogljivost.

1
Spoznajte uro Google Pixel Watch 3, zasnovana za zmogljivost.
Pixel Watch 31 je najnovejša pametna ura, ki jo je zasnoval in razvil Google, ter je zasnovana za zmogljivo delovanje tako notranjih prostorih kot na odprtem, da boste lahko kar najbolje izkoristili svojo fitnes rutino in ostali na ohranili stvari pod nadzorom.. Ura Pixel Watch 3 je zdaj na voljo v dveh velikostih, 41 mm in 45 mm, ter ima največji zaslon doslej,2 kar daje prostor za bogatejše in bolj pregledne informacije. Vrhunski zaslon Actua je večji, svetlejši in odzivnejši2 ter zagotavlja jasen prikaz tudi pri močni dnevni svetlobi.
Nove zmožnosti naprednih funkcij za tek vam pomagajo načrtovati tekaške rutine, izboljšati svoj najboljši čas in formo pri vsakem teku. Povsem novo spremljanje pripravljenosti in kardio obremenitve vas vodi do boljše vadbene rutine – vedeli boste, kdaj je čas za regeneracijo, kdaj je telo pripravljeno na naporno vadbo in s kakšnim naporom dela vaše srce, tako da ne boste trenirali premalo ali preveč.3 Z naročnino Fitbit Premium4 pa si zagotovite osebno prilagojena priporočila za tek z uporabo umetne inteligence, na podlagi ciljev in pripravljenosti ter ciljne obremenitve. Fitbitov jutranji povzetek (Fitbit Morning Brief), ki vam prikaže najpomembnejše podatke o vašem zdravju in telesni pripravljenosti, prejmete, ko se zbudite, tako da lahko načrtujete vadbo, se seznanite z morebitnimi spremembami zdravstvenih meritev, do katerih je prišlo čez noč, in si celo ogledate aktualne podatke o vremenu. Naša najobsežnejša integracija z Googlom doslej olajša dnevna opravila kot še nikoli prej, saj so na voljo priročne nove izkušnje, kot so daljinski upravljalnik za Google TV, Google Zemljevidi brez povezave ter zmožnost preverjanja in zadržanja klicev s pomočjo Pomočnika Google – vse to v uri.5,6,7
Pixel Watch 3 omogoča 24 ur delovanja pri baterijskem napajanju s stalno vklopljenim zaslonom ter do 36 ur v načinu varčevanja z energijo baterije brez kompromisov pri uporabi funkcij za zdravje, telesno pripravljenost in varnost.8

2
Večja. Svetlejša. Drznejša.
Pixel Watch 3 je Googlova najdrznejša nosljiva naprava doslej in je na voljo v dveh velikostih: 41 mm in 45 mm. Z več kot 16 % manjšimi robovi ima v primerjavi s Pixel Watch 2 večjo aktivno površino zaslona - za več kot 10 % večji zaslon pri velikosti 41 mm in 40 % pri velikosti 45 mm. Zdaj lažje berete sporočila, uporabljate navigacijo v Zemljevidih in si ogledate meritve med vadbo.
Vrhunski zaslon Actua je oster, ima žive barve ter je najsvetlejši in najprepričljivejši zaslon v uri Pixel Watch 3. Je 2-krat svetlejši2 in ima svetilnost do 2000 nitov, pri stalno vklopljenem zaslonu pa se lahko zatemni do 1 nita, da lahko jasno in brez motenj vidite statistiko tako pri močni dnevni svetlobi kot v temnem okolju, kot je sedenje v kinu. Hitrost osveževanja se dinamično prilagaja od 1 do 60 Hz za odzivnejše delovanje in učinkovito porabo energije.

3
Napredne funkcije za tek – načrtujte, izvedite in spremljajte, da prekosite sami sebe.
Pixel Watch 3 predstavlja celovito tekaško izkušnjo, zasnovano za pomoč pri načrtovanju, izvedbi in napredku tekaške rutine. Ustvarite različne tekaške rutine – dodajte časovno opredeljena ogrevanja in ohlajanja, nastavite ciljni tempo, srčni utrip, čase in razdalje ali celo intervalne rutine s ponavljanji. Nato opravite nastavljene tekaške rutine s sprotnimi napotki na zapestju z zvočnimi in tipnimi opomniki. Bodite obveščeni, ko je ciljni tempo prenizek ali ciljni srčni utrip previsok in kdaj je čas za naslednji šprint ali ohlajanje.9 Poleg tega je tu nova posodobitev, ki kontrolnike predstavnosti vdela neposredno v vadbo, tako da lahko nemoteno prilagajate glasnost ali preklapljate skladbe.
Ko tečete, Pixel Watch 3 z naprednim zaznavanjem gibanja in strojnim učenjem spremlja vašo formo, da si lahko ogledate podrobno razčlenitev kadence, dolžine koraka, navpičnega nihanja in drugih podatkov ter tako izboljšate svojo tekaško zmogljivost. Nova nadzorna plošča za tek v aplikaciji Fitbit prikazuje tedensko pretečene razdalje, osebne rekorde, podrobno analizo tekaških vadb in druge podatke za lažje spremljanje zmogljivosti skozi čas in obenem ohranjanje motivacije.
Fitbit Premium4 poskrbi, da je vaša rutina bolj osebno prilagojena kot kdaj koli prej – Googlova umetna inteligenca na podlagi vaših preteklih tekov, pripravljenosti in ciljne kardio obremenitve vsak dan prilagodi priporočila za tek. Poleg tega boste prejeli vpogled v podatke o svoji formi in nasvete za izboljšanje z vsebinami in vajami.

4
Uravnovesite aktivnost in počitek s pripravljenostjo in kardio obremenitvijo.
Ura Pixel Watch 3 je zasnovana, da vas s povsem novim spremljanjem pripravljenosti in kardio obremenitve vodi do optimalne vadbene rutine. Uravnovesite aktivnost in potrebe po regeneraciji telesa, da lahko izboljšate zmogljivost in se izognete prekomernemu treningu.3
Ocena pripravljenosti je zdaj odzivnejša in osebno prilagojena ter uporablja podatke o spanju, srčnem utripu v mirovanju in spremenljivosti srčnega utripa, da bolje odraža stanje regeneracije vašega telesa.3
Kardio obremenitev prikazuje, s kakšnim naporom dela vaše srce, tako da si lahko ogledate, kakšen je vaš napor čez dan in kako je povezan z vašo vadbeno rutino. Vsak dan boste prejeli ciljno kardio obremenitev na podlagi ravni pripravljenosti, da boste lažje uravnovesili regeneracijo, zmanjšali tveganje poškodb in se še naprej izboljševali. S primerjavo trendov kardio obremenitve v določenem časovnem obdobju boste lažje razumeli, ali trenirate premalo ali preveč.3

5
Začnite dan z jutranjim povzetkom. | Fitbit vam s povsem novim jutranjim povzetkom pomaga načrtovati dan. Vsako jutro prikaže povzetek najpomembnejših meritev zdravja in telesne pripravljenosti: kako ste spali, kakšna je vaša ocena pripravljenosti, kakšen je vaš napredek do tedenskega vadbenega cilja in ali so katere zdravstvene meritve – kot je spremenljivost srčnega utripa, hitrost dihanja ali SpO2 – zunaj vašega osebnega razpona.10 Prikaže tudi druge informacije, kot je vreme. Tako boste vedeli, ali morate vzeti dežnik ali tekaške čevlje, ko ste povsem pripravljeni, oziroma ali morate dati prednost dobremu spancu.

6
Opravite več z Googlom in napravo Pixel.
Ura Pixel Watch 3 brezhibno deluje z napravami Pixel in Google, je povsem integrirana v Googlov ekosistem ter ponuja vznemirljive in nove načine, s katerimi boste prihranili čas in opravili stvari kar na zapestju.5 Začasno zaustavite oddajo, zvišajte glasnost ali preklopite kanal z daljinskim upravljalnikom za Google TV na zapestju – ni vam več treba premetavati kavča, če ne najdete daljinskega upravljalnika.5 Upravljajte fotoaparat telefona Pixel za selfije, skupinske posnetke in astrofotografijo z nočnim vidom.11 Na poti z aplikacijo Snemalnik Pixel posnemite beležko ali skladbo ter odprite posnetek v uri ali telefonu.13 Poleg tega lahko dostopate do Google Zemljevidov tudi brez povezave ter uporabljate Denarnico za plačila in javni prevoz.5

7
Dolg čas delovanja pri baterijskem napajanju.
Pixel Watch 3 predstavlja nove načine za najboljši izkoristek baterije. Povsem napolnjena baterija zagotavlja 24 ur delovanja pri baterijskem napajanju s stalno vklopljenim zaslonom ali do 36 ur delovanja z načinom varčevanja z energijo baterije brez kompromisov pri uporabi funkcij za zdravje, telesno pripravljenost in varnost.7 Naprava bo samodejno preklopila v način varčevanja z energijo baterije, ko napolnjenost pade na 15 %, ter tako podaljša čas delovanja, dokler ne pridete do polnilnika. Pixel Watch 3 samodejno zazna spanje in omogoči nočni način, s katerim izklopi obvestila in stalno vklopljen zaslon ter tako poskrbi za nemoten počitek, hkrati pa varčuje z energijo baterije, da lahko spremlja vaše spanje vso noč.Hitro polnjenje poskrbi, da bo ura manj časa na polnilniku in več časa na vašem zapestju, kjer bo spremljala vašo dejavnost. Pixel Watch 3 v velikosti 41 mm se polni 20 % hitreje.14

8
Brezčasen slog in zasnova. | Kultna okrogla oblika ure Google Pixel Watch 3 je izdelana iz 100-odstotno recikliranega aluminija15 in je na voljo v številnih klasičnih in trendovskih barvah.16 Ura je na voljo v dveh velikostih, 41 mm in 45 mm, lahko pa jo še dodatno prilagodite glede na svoje želje, slog in potrebe.
Obe velikosti sta na voljo z mat črnim aluminijastim ohišjem s črnim paščkom in loščenim srebrnim aluminijastim ohišjem s paščkom v barvi porcelana.

9
Postanite aktivni z naročnino Premium. | Izboljšajte telesno pripravljenost z naročnino Fitbit Premium.4 Z uro Pixel Watch 3 dobite 6 mesecev naročnine Premium,4 ki vam daje dostop do podrobnejših vpogledov, priporočil za tek in vadbo ter ekskluzivne vsebine za vadbo, ki jih pripravljajo strokovni trenerji storitev Fitbit Premium.4




1 Deluje z večino telefonov z operacijskim sistemom Androidom 10.0 ali novejšo različico in zahteva račun Google, aplikacijo Google Pixel Watch in internetno povezavo. Nekatere funkcije zahtevajo mobilno aplikacijo Fitbit in/ali plačljivo naročnino. Googlove aplikacije in storitve niso na voljo v vseh državah ali jezikih. Za tehnične podrobnosti in tehnične podatke naprave glejte g.co/pixelwatch/specs.
2 V primerjavi z uro Pixel Watch 2.
3 Nekatere funkcije zahtevajo mobilno aplikacijo Fitbit. Na učinkovitost spremljanja srčnega utripa lahko vplivajo fiziologija, lokacija naprave ter vaši gibi in aktivnost. 
4 Fitbit Premium zahteva račun Google, mobilno aplikacijo Fitbit, združljivo napravo z operacijskim sistemom Android ali iOS (za tehnične podatke glejte fitbit.com/devices) in internetno povezavo. Vsebina in funkcije se lahko spremenijo, niso na voljo v vseh državah, se lahko razlikujejo glede na napravo in so morda na voljo samo v angleščini.
5 Googlove aplikacije in storitve se lahko spremenijo in niso na voljo v vseh državah in jezikih.  
6 Pretočna predvajanja kamer in zvoncev Nest so na voljo samo v kameri Nest Cam (zunanja ali notranja, baterijska), kameri Nest Cam s svetilko, kameri Nest Cam (notranja, žična, 2. generacija), zvoncu Nest Doorbell (baterijski), zvoncu Nest Doorbell (žični, 2. generacija) in kamerah Nest Cam 1. generacije, ki so bile prenesene v aplikacijo Google Home.  Nekatere funkcije, vključno z obvestili v mobilni napravi in brskalniku, daljinskim upravljanjem, pretočnim predvajanjem in snemanjem videoposnetkov, zahtevajo delujočo internetno povezavo in povezavo Wi-Fi.
8 Najdaljši čas delovanja pri baterijskem napajanju je približen in temelji na preizkušanju, izvedenem leta 2024 v Kaliforniji na predprodukcijski strojni in programski opremi s privzetimi nastavitvami, kjer je bil uporabljen profil uporabnika naprave Pixel s srednjo vrednostjo porabe energije baterije med kombinacijo pogovorov, prenosa podatkov, stanja pripravljenosti in uporabe drugih funkcij oziroma za trditev »do 36 ur«, ob uporabi funkcij, privzetih v načinu varčevanja z energijo baterije. Čas delovanja pri baterijskem napajanju je odvisen od omogočenih funkcij, uporabe, okolja in številnih drugih dejavnikov. Uporaba določenih funkcij skrajša čas delovanja pri baterijskem napajanju. Dejanski čas delovanja pri baterijskem napajanju je lahko krajši.
9 Na zmogljivost vplivajo fiziologija, lokacija naprave ter vaši gibi in aktivnost, enako kot pri vseh tehnologijah za spremljanje srčnega utripa.
10 Nekatere funkcije zahtevajo mobilno aplikacijo Fitbit. Na učinkovitost spremljanja srčnega utripa lahko vplivajo fiziologija, lokacija naprave ter vaši gibi in aktivnost. Merjenje SpO2 ni na voljo v vseh državah. Meritve kisika v krvi (če so na voljo in omogočene) so namenjene za splošno telesno pripravljenost in dobro počutje ter niso namenjene diagnosticiranju zdravstvenega stanja ali zdravljenju ali za kakršen koli drug medicinski namen, vključno s samodiagnozo ali posvetom z zdravnikom. Pred začetkom ali spremembo režima vadbe ali sprejemanjem zdravstvenih odločitev se posvetujte z zdravnikom.
11 Nekatere Googlove aplikacije in storitve zahtevajo, da je seznanjen telefon v dosegu povezave Bluetooth vaše naprave, in niso na voljo v vseh državah ali jezikih.
13 Snemalnik Pixel in nekatere povezane funkcije niso na voljo v vseh državah ali jezikih.
14 Na podlagi uporabe priloženega kabla USB-C® za hitro polnjenje s 30-vatnim napajalnikom (naprodaj ločeno), priključenim v stensko vtičnico. Dejanski rezultati so lahko počasnejši. Hitrost polnjenja temelji na preizkušanju s povsem izpraznjenimi baterijami naprav. Preizkušanje polnjenja je bilo izvedeno v sredini leta 2024 na predprodukcijski strojni in programski opremi z uporabo privzetih nastavitev ob vklopljeni napravi. Hitrost polnjenja je odvisna od številnih dejavnikov, vključno s starostjo baterije in temperaturo okolice.
15 Izdelek je glede na težo sestavljen iz vsaj 4 % recikliranega aluminija.
16 Barve se lahko razlikujejo in sčasoma spremenijo zaradi uporabe. Vse barve niso na voljo v vseh regijah.

VIR: Grayling