OBILO VELIKONOČNIH UŽITKOV S 24KITCHENZagotovite si gurmanski pridih prazničnih dni, ki so pred nami. Naši kuharski mojstri vas vabijo na nepozaben kulinarični izlet, poln tradicionalnih jedi, inovativnih receptov ter navdihujočih idej za ustvarjanje ob prihajajočih praznikih.

OBILO VELIKONOČNIH UŽITKOV S 24KITCHENZagotovite si gurmanski pridih prazničnih dni, ki so pred nami. Naši kuharski mojstri vas vabijo na nepozaben kulinarični izlet, poln tradicionalnih jedi, inovativnih receptov ter navdihujočih idej za ustvarjanje ob prihajajočih praznikih. Razkrili  vam bodo skrivnosti priprave vrhunskih jedi za pravo kulinarično doživetje.Pripravite se na obilo velikonočnih užitkov, ki jih boste lahko spremljali le na 24Kitchen! 

JAMIEJEVE ENOSTAVNE SREDOZEMSKE JEDI IZ PETIH SESTAVIN   NA SPOREDU: od 4. marca, vsak ponedeljek ob 13h Jamiejeve enostavne sredozemske jedi iz petih sestavin je najnovejša serija tega chefa, polna enostavnih, slastnih in dostopnih receptov, za katere je potrebnih samo pet vsakdanjih sestavin. Da bi jih nadgradil, vse okuse navdihuje Sredozemlje.Jamie je spet ustvaril čarobne, pametne, varčne in iznajdljive recepte, ki izkoristijo sestavine s pametnimi triki in kombinacijami okusov, ki zagotavljajo najokusnejšo hrano s čim manj dela. Vse to brez dolgih nakupovalnih seznamov ali obilice umazane posode!Glejte, kako Jamie navdihe išče v različnih kuhinjah in jih prinese domov, da ustvari enostavne recepte iz sestavin, ki jih z lahkoto kupite kar v najbližjem supermarketu. To je sveža, razburljiva in cenovno ugodna kuha za vse, ki imate premalo časa ali pa volje in navdiha, ki vas bo popeljala v res prečudoviti svet Sredozemlja. ​

DAVID SKOKO: MOTOR, VINO IN KUHAR, 1. sezona  NA SPOREDU: od 21. marca, vsak četrtek ob 13h  V devetih epizodah tega kuharskega potopisa nas chef David Skoko popelje na pustolovščino po Hrvaški in obišče nekatere najuglednejše lokalne vinarje – od Slavonije in Baranje, Zagorja in Plešivice do Zadra, Krka in Pelješca do – neizogibno – Istre. Zanimiva kombinacija dokumentarne serije in zabavne oddaje vključuje gastronomijo, enologijo, potopis, vse pa je začinjeno s pristnim šarmom in spontanostjo enega naših najuspešnejših lokalnih chefov, “ribičevega sina” Davida Skoka. Med potovanjem nam ponuja vpogled v lokalne posebnosti in razkrije barvite zgodbe o najuspešnejših vinarskih projektih na Hrvaškem. Vseskozi pa – kuha z lokalnimi sestavinami in ustvarja zanimive obroke na svoji prisrčni potovalni peči na les.

GORDON RAMSAY: BODOČE ZVEZDE, 2. sezona  NA SPOREDU: od 25. marca, od ponedeljka do petka ob 21h Gordon Ramsay: Bodoče zvezde se vrača z drugo sezono, kjer zvezdniški chef nadaljuje iskanje najboljšega in najinovativnejšega novega posla s hrano in pijačo. Gordon je vedno med vodilnimi v svoji industriji in je izbral 12 najboljših novih podjetnikov s hrano in pijačo v VB, ki se potegujejo za njegovo naložbo – izjemnih 150.000 funtov iz njegovega lastnega žepa.Da bi imeli možnost za zmago in nagrado, ki jim lahko spremeni življenje, bodo morali dokazati, da so vredni postati Gordonov partner. V seriji Gordon svojim 12 novim kandidatom postavlja izzive, ki na preizkušnjo postavijo njihov karakter in pokažejo njihove poslovne veščine – ne išče novega vodje kuhinje, išče nekoga, ki bo lahko njegov poslovni partner.

Ne zamudite priložnosti, da svojo kuharsko spretnost dvignete na višjo raven in presenetite svoje najbližje s čudovitimi jedmi. Pridružite se nam na 24Kitchen in ustvarite nepozabne trenutke.

VIR: Agencija AVI