SBC 6. novembra 2024 v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju pripravlja glavni dogodek 3. Festivala podjetništva, največjega praznika odgovornega podjetništva v Sloveniji.


SBC 6. novembra 2024 v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju pripravlja glavni dogodek 3. Festivala podjetništva, največjega praznika odgovornega podjetništva v Sloveniji.

Na osrednjem letnem dogodku SBC – Kluba slovenskih podjetnikov bomo predstavili idejo uspešne Slovenije 2030, ki je država kreativnih in prodornih posameznikov – podjetnikov, športnikov, znanstvenikov, umetnikov in drugih ustvarjalcev.

Hkrati želimo poslati jasno sporočilo, kaj se mora v Sloveniji spremeniti, da bo podjetniško okolje ugodnejše za delo in ustvarjanje, s čimer bodo slovenska podjetja konkurenčnejša na zahtevnih tujih trgih.


Program 3. Festivala podjetništva

Za člane SBC je udeležba na dogodku brezplačna, obvezna pa je prijava v mobilni aplikaciji SBCA v zavihku EVENTS, kjer najdete tudi več informacij o vstopnicah za nepolnopravne člane SBC.

Vabljeni, da se nam pridružite in da skupaj ustvarimo čudovit dogodek z enkratnim vzdušjem.


Prijava

Podjetniške kavarne, brezplačni dogodki za vse podjetniške navdušence

SBC – Klub slovenskih podjetnikov novembra v okviru Festivala podjetništva po vsej Sloveniji pripravlja tudi Podjetniške kavarne, na katerih bodo uspešne podjetnice in podjetniki odstirali zanimivosti s svoje poslovne poti ter spregovorili o uspehih, lekcijah in napakah, iz katerih so se največ naučili.

Gre za brezplačne dogodke, ki se bodo skozi celoten november odvijali na številnih lokacijah po naši državi. Namenjeni so vsem, ki vas zanima svet podjetništva, tako izkušenim podjetnikom kot tudi tistim, ki želite zgolj prisluhniti navdihujočim zgodbam o uspehu.


Program in prijava na Podjetniške kavarne

VIR: SBC