Ni lepšega kot ljubo osebo razveseliti z darilom, ki ji bo všeč.

V praksi to pomeni, da se pred tem res dobro pozanimate, kaj si obdarovanec želi. Ne bomo ovinkarili, če rečemo, da je daleč najtežje kupiti dobro modno darilo, se pravi oblačila in modne dodatke. Ne le da morate poznati okus in stil obdarovanca, temveč tudi njegovo konfekcijsko številko. Da se izognete nerodnim situacijam, se po modna darila, tista res delikatna, ki jih je dobro pomeriti, odpravite skupaj s potencialnim obdarovancem.

Ko govorimo o modnih darilih, ni posebnih smernic, pomembno je, da je darilo uporabno in ljubo obdarovancu. Še vedno tako ženske kot moške v tem letnem času najraje obdarujemo s pleteninami, oblačili in modnimi dodatki za posebne priložnosti, modnim perilom ter zimskimi modni dodatki, kot so kape, šali, rokavice. Če kupujete oblačila in modne dodatke, ki naj bi jih obdarovanec nosil na silvestrovo ali božično večerjo, se seveda dogovorite, da mu jih podarite predčasno, pod novoletno jelko pa naj jih nato počaka kuverta z zahvalnim pismom oziroma čestitko.

Da bo izbira modnih daril še lažja, so Namini modni strokovnjaki za vas pripravili nabor več kot 100 čudovitih modnih dodatkov in oblačil, ki jih letos za spremembo izberite skupaj z obdarovanci.



Naslovna fotografija: Nina Zorčič
Fotografije v članku: Nina Zorčič
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

VIR: NAMA