V čem je skrivnost perila in spalnega programa iz satena? Verjamemo, da je enako seksi kot prevelika bela moška srajca, ki jo po vzoru romantičnih filmov tako rade oblečemo naslednje jutro.


Saten je material, ki ga dobimo s posebno tehniko tkanja in je lahko izdelan iz različnih vlaken – včasih je to svila, drugič poliester oziroma mešanica sintetičnih materialov v kombinaciji z elastanom za dodatno raztegljivost. Saten je gladek in mehak na dotik, najbolj pa zvezdnice cenijo njegov svetleči lesk, ki poskrbi za dodatno mero glamurja. Saten, še zlasti tisti iz 100 % svile, je popoln tekstil za spodnje perilo, saj je lahek, neprozoren, zračen in z nadvse mehkim občutkom na koži.

Ko pomerite svileno perilo in pižame, ni več poti nazaj. S svilenim perilom razvajate vse čute. Prav tako smo prepričani, da je lahko vsak dan posebna priložnost. Kaj pravite na popestritev navadnega ponedeljka z nošenjem čudovitega svilenega spodnjega perila pod običajnimi oblačili? V saten se velja obleči tudi, ko ste doma. Pomislite na elegantno padajočo haljo iz satena, pod katero lahko nosite zgolj spodnjo majico in boksarice iz satena, ali pa na pižamo s svilenim leskom, medtem ko uživate jutranji čaj.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.



Spalna srajca kratek rokav Yamamay
19,95 €



Jutranja halja Yamamay
49,95 €



Pižama spodnji del dolge hlače Etam
29,99 €



Pižama zgornji del dolg rokav Etam
29,99 €



Nedrček Palmers
59,99 €



Body Yamamay
59,95 €



Pižama spodnji del kratke hlače Yamamay
19,95 €


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

VIR: NAMA