Poslovni kodeksi oblačenja niso več, kar so bili. Marsikateri poslovnež si ob tem oddahne. Namreč, moški za potrebe pravil oblačenja vse manj nosijo kravate in kravatne zaponke, tajlirane obleke, zloščene in sijoče usnjene čevlje.

ALEŠ ČAKŠ

T
udi v svetu politike je čedalje manj moških, ki si nadenejo kravato, samo med poslanci v našem državnem zboru je takšnih krepko manj kot pred leti. Tisti moški, ki pa še vedno želijo biti oblečeni kot se šika, a ne marajo kravat ali utesnjenih oblek, bodo izbrali pulije v črni, temno sivi in modri, celo rdeči barvi, pa različne hlače in suknjiče, a morajo biti pozorni, da se barvi hlač in suknjiča ne tepeta.

Če poslovnež izbere karirast suknjič, morajo biti hlače enobarvne. Tudi srajca pod takšnim suknjičem mora biti enobarvna. Če denimo izbere temno moder karirast suknjič, bo za zraven primerna srajca svetlo modre barve in rjave hlače, lahko tudi z zavihkom na koncu hlačnic. Namesto srajce bo dandanes marikateri poslovnež izbral tudi puli … ti se v letošnji sezoni spet vračajo v ospredje.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.



Plašč North Sails
329,90 €



Suknjič S.Oliver
159,99 €



Suknjič Strellson
229,00 €



Suknjič Digel
263,00 €



Suknjič S.Oliver
179,99 €



Dolge hlače Strellson
119,95 €



Pulover Selected
29,99 €



Pulover S.Oliver
49,99 €



Srajca dolg rokav Olymp
79,95 €



Srajca dolg rokav Olymp
69,95 €


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

VIR: NAMA