Predstavljamo vam Estée Lauder izdelke, ki so navdušili ves svet.

#1 Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery serum

Eden izmed najbolj poznanih serumov na svetu, ki navdušuje že od leta 1982! Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery serum je revolucionaren izdelek, ki se zgodi enkrat v generaciji. Zagotavlja hitro in celovito obnovo ter nudi celodnevno zaščito pred škodljivimi vplivi iz okolja.

Estée Lauder Advanced Night Repair je serum za VSAKOGAR. Vsak dan in vsako noč deluje proti vsem znakom staranja kože.

Vsako noč – med spanjem pomaga naravnemu procesu obnove kožnih celic. 72-urno vlaženje kože ustvari idealne pogoje za naravni proces obnove kože.

Vsak dan – ščiti kožo pred škodljivimi vplivi iz okolja ter nudi 8-urno antioksidantno zaščito.

Obravnava vse ključne znake staranja kože, kot so drobne linije, gube, neenakomerna polt, dehidrirana koža ter zmanjšuje pojav razširjenih por in krepi čvrstost kože.



#2 Double Wear Stay-in-Place makeup

Tekoča podlaga za obraz, s katero je samozavest neustavljiva. Lahkotna tekstura, ki diha s kožo.

Double Wear Stay-in-Place ustvari brezhiben videz kože in nudi popolno 24-urno obstojnost. Odporna je na znoj, toploto in vlago. Izjemna formula, ki omogoča prilagodljivo prekrivnost. Lahko se jo nanaša s prsti, čopiči ali gobico za ličenje. Za naraven izgled priporočamo, da zmešate manjšo količino tekoče podlage in dodate nekaj kaplic Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery seruma.

Že poznate svoj popoln odtenek? V kolikor je odgovor ne, nas obiščite in z Estee Lauder svetovalcem poiščite pravi odtenek za svojo polt.



#3 Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Creme

Večnamenska krema za obraz, ki kožo dvigne, učvrsti in ji vrača sijaj. Vsebuje 99 % naravno pridobljen jutranji cvet hibiskusa ter ekskluzivni ekstrakt moringe, ki kožo prebudita in ji povrneta mladosten videz. Bogata hranljiva tekstura dnevne kreme gladi gube in linije, zagotavlja globinsko hidratacijo ter krepi kožo.
Ključne prednosti:

Lifting učinek ter poudarjanje kontur obraza:

  • primerna za nego obraza ter vratu,
  • vidno zmanjšuje izgled razširjenih por in
  • zagotavlja 72-urno vlaženje kože.

Naslovna fotografija: Estée Lauder
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

PR: NAMA