20. JUBILEJNA MEDNARODNA PRO PR KONFERENCA od 4. do 7. maja 2023

"Zeleni odnosi z javnostmi, zelena odgovornost"   
URADNA VODA PRO PR KONFERENCE
Izvir vode Römerquelle se nahaja na globini 250 metrov v slikovitem avstrijskem mestu Edelstal. Izvirsko vodo naravno ščitijo debele plasti kamnin pred onesnaževanjem. Prvovrstna tehnologija se uporablja za ohranjanje kvalitete vode, prav tako je zemljišče okrog izvora nadzorovano. Voda je polnjena v skladu s najstrožjimi kvalitetnimi in higienskimi standardi. PET plastenke so proizvedene v domači tovarni in so sterilizirane neposredno na terenu. Takoj zatem je voda, naravna ali obogatena z ogljikovim dioksidom, napolnjena v plastenke. To zagotavlja naravni okus in čistost do trenutka odprtja plastenke. Že v letu 1994 so bili visoki standardi higiene in kvalitete vode certficirani v skladu z ISO 9001 standardom.   

ZMAGOVALKA PRO PR GLOBE AWARD
Zmagovalka prestižne nagrade PRO PR GLOBE Award je gospa Melisa Čengič. 
Melisa Čengić je bila rojena v Srbiji in v tridesetih letih je zbrala precejšnje število štampiljk v svojem potnem listu ter veliko nazivov v svoji biografiji. Njeno raznoliko profesionalno ozadje je bilo oblikovano zaradi njene želje izhodu iz cone udobja in po rasti. Na svoji poti je pridobila diplomo iz ekonomije, postala je certificirana računovodja, pooblaščena inštruktorica angleščine in lastnica potovalne agencije. Med svojo potjo je tehtala svojo ljubezen za številke in logiko ter želje po ustvarjalnem izražanju skozi različne jezike in delo. Marketing, CRM in PR manager za znamko Porsche v Bosni in Herzegovini je bilo delo, ki ji je odprlo vrata v industrijo odnosov z javnostjo, manjkajoči delčel njene kariere. Kot nekdo z izjemno močno delovno etiko in organizacijskimi sposobnostmi ter še večjo vztrajnostjo, socialno sklepanje in nadpovprečno čustveno inteligenco, je zelo navdušena kot lahko uporabi svoja znanja in doprinese k razvoju te industrije. 
PREDAVATELJ PRO PR KONFERENCE
Ian je generalni direktor Westco Communications – priznana marketinška, raziskovalna in PR agencija za javne službe z etiko maksimiranja družbenega dobrega skozi strateško komunikacijo. Strateško komuniciranje v javnih službah je razvijal preko 20 let skozi delo lokalnih vladnih organizacij, kampanjskih skupin, dobrodelnih organizacij, javnih služb in trenutno kot generalni direktor Westco, ki nudi storitve več kot 30 organizacijam javnega sektorja, ki služijo 7,5 milijona ljudem v Združenem kraljestvu. Predan je nenehnemu razvoju marketinga in komuniciranja v javnem sektorju ter je član PRCA komisije in ZK vladne GSC komisije ter je bil del žirije narodnih nagrad v tem sektorju. Ian je so-napisal vodič za ugled narodnega javnega sektorja. Agencija, ki jo vodi je pomagala izobraziti 1.000 uslužbencev v javnem sektorju na letu in razvija ter implementira komunikacijske modele, ki se večinsko uporabljajo v javnem sektorju. Ian je še posebej ponosen, saj je vodil Westco Communications do prestižne nagrade Chartered Institute of Marketing (CIM) za agencijo leta v letu 2016.   

OMEJENO ŠTEVILO MEST ŠE NA VOLJO
Letošnja konferenca je organizirana v osrčju narave, v hotelu v državni lasti. Število sob je omejeno, zato je omejeno število registracij.Pričakujemo, kot v preteklih letih, da bo bilo 220 udeležencev v 3 dneh konference.Zagotovite si svoje mesto zdaj!

VIR: Apriori