Iščete novo službo? Poglejte, kaj smo ta petek zbrali za vas v naboru delovnih mestih tedna.

Iščete novo službo? Poglejte, kaj smo ta petek zbrali za vas v naboru delovnih mestih tedna.

V vinski kleti Puklavec Family Wines zaposlijo vodjo projektov v marketingu (m/ž). Prijave pričakujejo do vključno 12. marca 2024 na puklavec@hrm-one.si.

V agenciji New Moment iščejo vodjo projektov z izkušnjami. Nudijo redno zaposlitev komunikativni osebi, ki ima rada oglaševanje, sodelovanje z domačimi in tujimi naročniki ter organizacijo dogodkov. Če cenite prednosti dela v manjši agenciji s simpatičnimi sodelavci, se oglasite na kavo s sporočilom na bostjan@newmoment.si.

Prosperia
išče »marketinškega vizionarja« za delovno mesto specialista za digitalni marketing in poslovni razvoj. Prijave zbirajo preko povezave ali na events@prosperia.si.

Visokotehnološko podjetje HBOT zaposli specialista digitalnega marketinga in tekstopisca. Prijavite se lahko na e-naslovu job@hbot.eu do 17. marca 2024.

V iPROMu krepijo oddelek za iskalni marketing in iščejo specialista za iskalni marketing (m/ž). Prijave zbirajo do 22. marca 2024 na povezavi, kjer je tudi več informacij.

Na spletnem portalu Kariera zaposlijo specialista za interno komuniciranje (m/ž). Prijave zbirajo preko svojega portala.

V Volvu iščejo tekstopisca (m/ž), ki se »odlično orientira v divjini črk in besed«. Prijave pričakujejo do 24. marca 2024 preko povezave.

ŠE VEDNO AKTUALNA DELOVNA MESTA:

Proizvajalec sladoleda in čokolade Incom LEONE zaposli specialista za marketing (m/ž). Prijave zbirajo do 24. marca 2024 preko portala mojedelo.com.

Tudi družba BISOL Group zaposli specialista za marketing (m/ž). Prijave zbirajo preko e-naslova sara.rozman@bisol.si.

Podjetje Cetis išče strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž). Prijavite se na prijava@cetis.si do vključno 8. marca 2024.

V NLB iščejo samostojnega poslovnega komunikatorja (m/ž). Prijave sprejemajo preko povezave do 11. marca 2024.

Družba GEN-I zaposli višjega sodelavca za korporativno komuniciranje (m/ž). Prijavite se preko spletnega obrazca do vključno 11. marca 2024.

V agenciji za digitalni marketing W3B iščejo novega sodelavca za delovno mesto starejši upravljavec družbenih omrežij. Prijavite se na jobs@w3b.si ali preko spletne strani do 15. marca 2024.

VIR: MM