Tokratni nabor prostih delovnih mest je pester kot vedno, zlasti veliko pa je ta teden priložnosti za vodje odnosov z javnostmi.

Tokratni nabor prostih delovnih mest je pester kot vedno, zlasti veliko pa je ta teden priložnosti za vodje odnosov z javnostmi.

Semenarna Ljubljana zaposli marketing managerja (m/ž). Zainteresirane kandidate vabijo, da se najkasneje do 6. novembra 2023 prijavijo preko portala Optius.

Telekom Slovenije
zaposli izkušenega medijskega načrtovalca digitalnih medijev (m/ž). Prijave zbirajo do vključno 25. oktobra 2023 na povezavi.

V skupini Unitur iščejo analitika za digitalni marketing (m/ž). Prijavite se lahko na e-naslovu zaposlovanje@unitur.eu do 22. oktobra 2023.

V mednarodni računovodski hiši Unija Smart Accounting pravijo, da iščejo koordinatorja za marketing, ki je mojster za večopravilno delo. Prijave pričakujejo na hrm@unija.com.

V dm Slovenija zaposlijo referenta v marketingu (m/ž). Prijave sprejemajo preko karierne strani dmJobs do vključno 31. oktobra 2023.

V Mladinski knjigi zaposlijo vodjo službe za odnose z avtorji in javnostmi (m/ž). Prijave sprejemajo na portalu MojeDelo samo še danes.

Vodjo odnosov z javnostmi
(m/ž) iščejo tudi v Sparu Slovenija. Prijave z življenjepisom pričakujejo do 5. novembra 2023 na zaposlitev@spar.si ali preko tega obrazca.

Še eno priložnost za vodjo službe za odnose z javnostmi ponujajo v Cinkarni Celje. Prijave pošljite na zaposlitev@cinkarna.si.

V Toyota Adria zaposlijo PR specialista (m/ž). Prijave pričakujejo do vključno 2. novembra 2023 preko portala Mojedelo.com.

IPO Group
zaposli asistenta v marketingu/grafičnega oblikovalca. Prijavite se lahko preko povezave ali na info@ipo-group.de.

V Tehrolu, kjer se ukvarjajo z izdelavo in montažo zunanjih in notranjih senčil, iščejo grafičnega oblikovalca. Prijave sprejemajo do 11. novembra 2023 na zaposlitev@tehrol.com.

ŠE VEDNO AKTUALNA DELOVNA MESTA:

IPO Group
zaposli specialista za digitalni marketing (m/ž). Kandidate vabijo k prijavi na e-naslovu info@ipo-group.de oz. preko e-sistema MojeDelo.com. Prijavo lahko opravite tudi na: https://ipo-group.de/cv-contact-si/.

ETREL
, eden od pionirjev pametnega polnjenja električnih vozil, zaposli specialista za digitalni marketing in avtomatizacijo (m/ž). Prijave zbirajo do 10. novembra 2023 na elektronski naslov hr.evcharging@landisgyr.com.

Ascanius Media
išče digitalnega stratega, ki bi se pridružil njihovi ekipi. Iščejo strokovnjaka na področju performance marketinga, ki obvlada komunikacijo z naročniki in je strateško usmerjen. Možnost prijave in dodatne informacije najdete na povezavi.

V digitalni agenciji Optiweb iščejo SEO stratega (m/ž). Vse informacije o delovnem mestu najdete na povezavi, kjer se lahko tudi prijavite. 

Naturalica Foods
oz. blagovna znamka Teta Frida išče kreativnega čokoholika (beri: vodjo projektov v marketingu). Kraj dela je Maribor, prijave pa sprejemajo od 8. novembra 2023 na zaposlitev@naturalicafoods.eu.

Tudi Hervis krepi svojo ekipo. Iščejo samostojnega sodelavca v marketingu za slovenski in hrvaški trg (m/ž), vodjo spletne trgovine in digitalnega oglaševanja za slovenski in hrvaški trg (m/ž) in asistenta v marketingu (m/ž). Vse prijave sprejemajo preko portala Moje delo.

Podjetje Media Bus išče dodatno okrepitev za svojo blagovno znamko Print Media. V svojo ekipo vabijo motiviranega skrbnika ključnih kupcev (m/ž). Prijave sprejemajo na: razpis@mediabus.si.

V Informa studiu zaposlijo B2B prodajnega svetovalca (m/ž). Prijave sprejemajo po e-pošti na: jobs@informastudio.com.

V Alpodu, vodilnem ponudniku talnih oblog v Sloveniji, iščejo administratorja spletnih strani (m/ž). Več informacij in prijave na povezavi. Iščejo tudi izkušenega vodjo prodaje za domači trg. Rok za prijavo za obe delovni mesti je 31. oktober 2023.

V podjetju Sabex iščejo energične in kreativne sodelavce na delovnem mestu asistenta za marketing (m/ž). Več informacij o delovnem mestu najdete na LinkedInu, kjer se lahko tudi prijavite.

V Gorenjski banki iščejo digitalnega marketinškega specialista (m/ž), ki bo svoje delo opravljal v Kranju. Prijave zbirajo na zaposlitev@gbkr.si do vključno 27. oktobra 2023.

Specialista za marketing
zaposlijo tudi v podjetju Corwin. Prijave v angleškem jeziku pričakujejo na hr@corwin.si.

iPROM
zaposli projektnega vodjo v razvojnem oddelku in mlajšega vodjo digitalnih projektov. Na obe delovni mesti se lahko prijavite do 31. oktobra 2023 preko povezav, na katerih najdete tudi več informacij.

Feydom
odpira novo pozicijo v marketingu, iščejo pa skrbnika družbenih omrežij (m/ž). Prijave pričakujejo na marketing@feydom.si.

VIR: MM