Nove priložnosti za vse, ki si v novem letu želite novih kariernih izzivov.

Nove priložnosti za vse, ki si v novem letu želite novih kariernih izzivov.

Podjetje BlenderGroup išče specialista za marketing (m/ž), ki bo skrbel za marketinško vizijo podjetja. Prijavite se na zaposlitev@blendergroup.si.

V digitalni svetovalni marketinški agenciji Red Orbit iščejo vodjo projektov s strastjo do svetovanja in ostrim pogledom za izboljšanje digitalne učinkovitosti. Več informacij na povezavi, prijavite pa se do 15. januarja 2024.

Agencija za komunikacijski management Taktik v svojo ekipo vabi specialista za odnose z javnostmi (m/ž). Prijave zbirajo na agency@taktik.si do vključno 31. januarja 2024.

Društvo Policy Lab (skupina strokovnjakov, ki soustvarja trajnostno prihodnost) zaposli komunikatorja. Prijavite se na info@policylab.si do 14. januarja 2024.

Ministrstvo za javno upravo RS ima odprto delovno mesto podsekretarja v službi za odnose z javnostmi. Prijave sprejemajo do 17. januarja 2024 na gp.mju@gov.si.

V Mladinski knjigi v svojo ekipo vabijo tekstopisca (m/ž), odgovornega za pisanje prodajnih in marketinških besedil ter ustvarjanje kreativnih zasnov kampanj v skladu z zastavljenimi komunikacijskimi cilji. Prijave sprejemajo preko portala Moje delo do 20. januarja 2024.

V družbi Helios TBLUS zaposlijo asistenta v oddelku marketinga (m/ž). Prijavite se na e-naslovu tjasa.moze@helios.si do 18. januarja 2024.

V Modrih novicah iščejo tržnika oglasnega prostora za regionalne projekte. Prijave sprejemajo na samos@ir-image.si do 21. januarja 2024.

Spletna trgovina FutuNatura zaposli oglaševalca v marketingu (m/ž) in grafičnega oblikovalca v marketingu (m/ž). Obe delovni mesti sta v Kranju, prijavite pa se na: jobs@futunatura.si.

BOLLSEN – ERTG
, podjetje specializirano za neposredno prodajo oznamčenih in patentiranih izdelkov za zaščito sluha, za delo na področju digitalnega marketinga išče motivirane posameznike (m/ž) za delovno mesto specialista za pridobivanje strank v digitalnem okolju (ang. digital acqusition specialist). Prijave sprejemajo na jobs@ertg.eu.

ŠE VEDNO AKTUALNA DELOVNA MESTA:

V komunikacijski agenciji IR IMAGE iščejo novega sodelavca oz. sodelavko na področju vodenja projektov in prodaje. Prijave samo še danes zbirajo na  info@ir-image.si. Več informacij najdete na povezavi.

Marketinška agencija Medias Kreativ zaposli grafičnega oblikovalca. Prijavite se lahko do 15. januarja 2024 na e-naslov vita@mediaskreativ.si.

V podjetju Marles hiše Maribor zaposlijo izvedbenega oblikovalca v marketingu (m/ž). Prijave pričakujejo do vključno 14. januarja 2024 na zaposlitev@marles.com.

V družbi HIT Nova Gorica razpisujejo prosto delovno mesto za organizatorja marketinških aktivnosti in prireditev v igralniško-zabaviščnem centru Korona v Kranjski Gori. Na razpis se lahko prijavite do vključno 15. januarja 2024.

iPROM v svojo ekipo vabi strokovnjaka na področju kadrovske administracije in pravnih postopkov (m/ž). Prijave sprejemajo še danes.

Multimedijska založba Adria media Ljubljana zaposli upravljavca družbenih omrežij in e-poštnega marketinga (m/ž). Prijave sprejemajo do 21. januarja 2024 na zaposlitev@adriamedia.si.

VIR: MM