Nove zaposlitvene priložnosti za strokovnjake za digitalni marketing in digitalne medije, pa tudi druga marketinška področja.

Lidl Slovenija išče strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž). Pravijo, da iščejo digitalnega strokovnjaka, ki se na spletu počuti kot doma in zna skrbeti za svoje stranke ter s sledenjem trendom dvigovati meje razvoja. Prijave sprejemajo do 3. januarja 2023 preko spletne strani, na kateri je zapisano tudi več o delovnem mestu.

Veleposlaništvo Združenih držav Amerike išče specialista za digitalne medije (m/ž). Podrobnejše informacije glede razpisa in aplikacija za prijavo so na voljo na spletni strani veleposlaništva.

V Perutnini Ptuj še vedno iščejo specialista za blagovno znamko delodajalca in interno komuniciranje (m/ž). Delovno mesto je na Ptuju, prijave pa pričakujejo na zaposlovanje@perutnina.eu.

V mednarodni spletni trgovini FutuNatura iščejo specialista za Google oglaševanje (m/ž). Če imate izkušnje na tem področju, odlično pišete in vam je poigravanje s številkami v izziv in užitek, ste odličen/-a kandidat/-ka za njihovo marketinško ekipo. Prijave sprejemajo na jobs@futunatura.si.

V spletni agenciji ENKI iščejo vodjo projektov (m/ž). Prostor odpirajo ustvarjalni in organizirani osebi, ki rada premika meje znanega, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi. Prijavite se na info@enki.si.

Petrol v ekipo korporativnega komuniciranja vabi zavzeto in dinamično osebo za delovno mesto strokovnjaka za komuniciranje (m/ž). Prijave z življenjepisom sprejemajo najpozneje do 31. decembra 2022 na tej povezavi.

Skupina Faniani, ki se ukvarja s storitvami destinacijskega turizma in avtobusnih prevozov v Evropi, zaposli oblikovalca in upravljavca marketinških vsebin in družbenih omrežij (m/ž). Prijave zbirajo do 18. januarja 2023 preko portala Optius.

Podjetje GS gold za blagovno znamko TheRealLuxury išče pomočnika v marketingu in prodaji (m/ž). Med drugim boste aktivni na področju e-poštnega marketinga ter načrtovali in vodili marketinške aktivnosti na družbenih omrežjih. Prijave sprejemajo preko LinkenIna.

ŠE VEDNO AKTUALNA DELOVNA MESTA:


Proizvajalec prehranskih dopolnil Valens Int. išče več novih sodelavk oziroma sodelavcev. Med drugim iščejo strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž) in  vodjo projektov v marketingu (m/ž). Vsa delovna mesta so objavljena na njihovi spletni strani. Ponujajo redno zaposlitev z delovnim mestom v Kranju. Prošnje sprejemajo do vključno 16. januarja 2023, in sicer na zaposlitev@valens.si.

Zavarovalnica Triglav zaposli samostojnega strokovnega sodelavca v službi za upravljanje digitalnega trženja in vsebin (m/ž). Ponudbe z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite do 3. januarja 2023, in sicer preko te spletne povezave.

V podjetju Biostile, kjer proizvajajo in tržijo prehranska dopolnila, sokove in čaje, iščejo vodjo marketinga (m/ž). Prijave zbirajo na e-naslovu: zaposlitev@biostile.si.

VIR: MM