Od specialistov za digitalno oglaševanje do svetovalcev za odnose z javnostmi in novinarjev ... Vse to iščejo delodajalci, mi pa smo prosta delovna mesta ponovno zbrali na enem mestu.

Od specialistov za digitalno oglaševanje do svetovalcev za odnose z javnostmi in novinarjev ... Vse to iščejo delodajalci, mi pa smo prosta delovna mesta ponovno zbrali na enem mestu.

V agenciji Pakt iščejo specialista za digitalno oglaševanje (m/ž). Iščejo timsko, kreativno in analitično osebo, ki bo z novimi idejami in rešitvami česa naučila tudi njih. Poleg omenjenega imajo odprta še tri prosta delovna mesta, in sicer za specialista za vsebinski marketing (m/ž), spletnega razvijalca (m/ž) in grafičnega oblikovalca (m/ž). Več informacij na povezavi.

Specialista za marketing
v medicinski domeni (m/ž) iščejo tudi v Cosylabu. Prijave sprejemajo tu.

Distributer elektromateriala in storitev Rexel išče specialista za digitalni marketing na področju optimizacije iskalnikov (m/ž). Prijavite se lahko na e-naslovu kadrovska@rexel.si.

Medical Intertrade, podjetje za promet z zdravili in sanitetnim materialom, zaposli strokovnega sodelavca za digitalni marketing in e-trgovino, ki bo odgovoren za blagovno znamko Yasenka. Prijave sprejemajo na mateja.kmetic@yasenka.eu.

V marketinški ekipi na Petrolu zaposlijo UX/UI strokovnjaka (m/ž). Prijave z življenjepisom sprejemajo do 5. septembra 2023 na povezavi.

Skupina Eurospin vabi v svoje vrste referenta v marketingu (m/ž) za delo na upravi v Renčah. Ponudbe sprejemajo do 10. septembra 2023 preko portala Mojedelo.com.

Ministrstvo za obrambo nudi delovno mesto višjega svetovalca za odnose z javnostmi v službi za strateško komuniciranje. Več informacij najdete na povezavi. Prijave zbirajo do 11. septembra 2023 na e-naslovu: glavna.pisarna@mors.si.

Hisense Europe v podjetju Gorenje v raziskovalno razvojnem centru oddelka SmartLiving zaposli urednika spletnih vsebin. Prijave zbirajo na povezavi.

Spletni portal Metropolitan.si v svoje uredništvo vabi prodorne, ustvarjalne in ambiciozne novinarje, ki bodo ustvarjali aktualne, navdihujoče in avtorske vsebine. Prijavite se lahko do 4. septembra 2023 na: zaposlitev@adriamedia.si.

ŠE VEDNO AKTUALNA DELOVNA MESTA:

Datalab
, slovensko podjetje za razvoj programske opreme, zaposli specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijave sprejemajo na zaposlitev@datalab.si do vključno 4. septembra 2023.

Podjetje OPH Oktal Pharma v svoje vrste prav tako vabi specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijave na delovno mesto pričakujejo do 16. septembra 2023 na info@oktal-pharma.si.

V agenciji Internavti iščejo vodjo projektov, od katerega pričakujejo odlične komunikacijske sposobnosti, vztrajnost in visoko stopnjo samoiniciativnosti ter natančnost pri snovanju finančnih načrtov in pripravi ponudb. Navdušite jih lahko s prijavo na ursa.pucko@internavti.si do 4. septembra 2023.

V podjetju Almadea iščejo globalnega produktnega vodjo. Prijave zbirajo do vključno 8. septembra 2023 na info@almadea.eu.

V mednarodni korporaciji Admiral iščejo referenta v marketingu (m/ž). Prijave pričakujejo na kadri@admiral.si.

VIR: MM