Če iščete priložnost v digitalnem marketingu, je tokratni pregled delovnih mest tedna pravi za vas.

Če iščete priložnost v digitalnem marketingu, je tokratni pregled delovnih mest tedna pravi za vas.

Magistrat, ki zastopa blagovne znamke Lindt, Bahlsen, Ricola, Mutti, Isostar, Reese's, Chupa Chupa, išče vodjo blagovnih znamk (m/ž), ki bo vodil več različnih blagovnih znamk s področja prehrane. Prijave zbirajo do 16. maja 2023 na zaposlitev@magistrat.si, več o delovnem mestu si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

zaposlitev@magistrat.si
, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Spletni trgovec Shoppster v svojo ekipo vabi vodjo blagovnih skupin (m/ž) za strateško in operativno upravljanje izbranih blagovnih skupin. Prijave zbirajo do 3. junija 2023 na portalu Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Futura DDB
zaposli pisca vsebin za družbena omrežja (m/ž), ki bo pripravljal idejne zasnove za objave na družbenih omrežjih. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na povezavi.

Outbrain
v svoje vrste vabi vodjo optimizacije v iskalnikih (m/ž), ki se bo pridružil ekipi digitalnega marketinga. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Phillip Morris
išče strokovnega sodelavca za prodajo (m/ž), ki bo odgovoren za nov segment prodaje. Prijave zbirajo preko LinkedIna.

Orbico
, ki zastopa blagovne znamke Max Factor, Boss, Dolce&Gabbana, Burrbery in Gucci, nudi priložnost asistentu skrbnika blagovne znamke za področje kozmetike (m/ž) za pripravo in izvedbo prodajnih načrtov. Prijave zbirajo do 15. maja 2023 na portalu Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Skupina Kia Motors Adria v svojo sredino vabi strokovnjaka za CRM in digitalni marketing (m/ž) za upravljanje z bazo podatkov strank tako s tehničnega kot tudi z vsebinskega vidika. Prijave zbirajo do 8. maja 2023 preko spletnega obrazca, več o delovnem mestu pa si alhko preberete na portalu Mojedelo.com.

Še vedno aktualna delovna mesta:

SIJ Metal Ravne
nudi priložnost vodji marketinga (m/ž), ki bo poleg vodenja oddelka za marketing sodeloval pri pripravi prodajnih načrtov in analiz. Prijave zbirajo do 19. maja 2023 zaposlitev@metalravne.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com,

Akrapovič
išče asistenta na področju odnosov z javnostmi (m/ž) za pripravljanje različnih besedil in upravljanje marketinških povpraševanj. Prijave zbirajo do 15. maja 2023 na razpis.asistentPR@akrapovic.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Vita, življenjska zavarovalnica
zaposli analitika (m/ž) za upravljanje z bazo podatkov o strankah s tehničnega in vsebinskega vidika. Prijave zbirajo do 8. maja 2023 na zaposlitev@zav-vita.si, več o delovnem mestu si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Tuš
v svoje vrste vabi analitika (m/ž) za analizo blagovnih skupin. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Perutnina Ptuj
v svojo sredino vabi izvedbenega oblikovalca v marketingu (m/ž) za pripravo in produkcijo grafičnih elementov in aplikacij na osnovi marketinške specifikacije. Prijavite se lahko preko portala Mojedelo.com, kjer je na voljo tudi več informacij o delovnem mestu.

Avtotehna Vis
nudi priložnost referentu v marketingu (m/ž) za sodelovanje pri pripravi materialov ter izvajanju marketinških akcij in kampanj. Prijave zbirajo do 14. maja 2023 na zaposlitev@avtotehna-vis.si, več informacij o delovnem mestu najdete na portalu Mojedelo.com.

Oglaševalska agencija Formitas v svoje vrste vabi tekstopisca (m/ž) za isanju člankov, scenarijev za video ali dogodke in objav za družbena omrežja. Prijave zbirajo preko LinkedIna ali na zaposlitev@formitas.si.

Finančna družba Vzajemci v svoje vrste vabi snovalca vsebin in urednika spletnega mesta na področju financ (m/ž), ki bo s svojo svežino in kreativnostjo pomagal dvigniti prepoznavnost in njihov vpliv na trgu. Prijave zbirajo do 7. maja 2023 na kariera@vzajemci.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

VIR: MM